BACK TO
TOP
Profi

Νέο αφεντικό της FENDT ο Θανάσης Κουϊμτζής

Με ένα πλούσιο ρεπορτάζ για όλες τις μεγάλες πρεμιέρες αλλά και τα ηχηρά επιχειρηματικά deals της φετινής Agrotica που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, κυκλοφορεί το Profi, το οποίο, πιστό στο ραντεβού του με τις μεγάλες διοργανώσεις του αγροτικού χώρου, περιμένει τους αναγνώστες του στο Περίπτερο 13 Stand 09.

Νέο αφεντικό της FENDT ο Θανάσης Κουϊμτζής

4
0

Στο ίδιο τεύχος και στην κεντρική δοκιμή ένα CASE IH Luxxum 120, ισχύος 117 ίππων, που απευθύνεται στους αγοραστές που εκτιμούν τον πλούσιο εξοπλισμό, μπαίνει στο χωράφι για ένα εφ’ όλης της ύλης τεστ, μαζί με ένα άροτρο Pöttinger Servo 45 S Plus Nova και την ολοκαίνουργια πνευµατική σπαρτική µηχανή Gaspardo MTR, που ειδικεύεται στα δύσκολα και θέλει να το αποδείξει στη φετινή εαρινή σπορά.

Την παρέλαση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας του νέου τεύχους συνεχίζει ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για τα αγροτικά μηχανήματα που φέρνει το μέλλον της τεχνολογίας, όπως αυτά αποκαλύφθηκαν στη φετινή Agritechnica. Την ίδια στιγμή ένα αναλυτικό ρεπορτάζ με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του χώρου της αγροτικής τεχνολογίας για την ελληνική αγορά βλέπει μεγάλη ανάπτυξη τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας στο Profi, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία