BACK TO
TOP
Profi

Ασημένια η Massey Ferguson στα βραβεία καινοτομίας

Η Massey Ferguson κέρδισε ένα ασημένιο μετάλλιο (Silver Leaf) για τους νέους ελκυστήρες MF 3700 στα βραβεία καινοτομίας που παρουσιάστηκαν στο Fieragricola Show της Ιταλίας για τις γεωργικές τεχνολογίες.

Ασημένια η Massey Ferguson στα βραβεία καινοτομίας

2
0

Οι ολοκαίνουργιοι ειδικοί ελκυστήρες MF 3700 απευθύνονται σε αγρότες με αμπελώνες και οπωρώνες σε πλαγιές. Το βραβείο απονεμήθηκε από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων για την ανάρτηση του μηχανήματος στο μπροστινό άκρο και το νέο υδραυλικό joystick πολλαπλών λειτουργιών, το οποίο συγκεντρώνει τις λειτουργίες του συμπλέκτη, του κιβωτίου ταχυτήτων και της εφαρμογής σε ένα εύκολο χειρισμό.

Κατά την επιλογή των βραβευθέντων, η κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων έλαβε υπόψη την καινοτομία και την πρωτοτυπία, τον αντίκτυπο στην περιβαλλοντική και οικονομική βιωσιμότητα, τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και τη λειτουργικότητα των προϊόντων.


Ο Τζιανλούκα Γκεράρντι,  Διευθυντής Πωλήσεων της Massey Ferguson, στην Ιταλία δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε ένα βραβείο Silver Leaf. Με μοντέλα ειδικά σχεδιασμένα για κάθε κατηγορία ειδικών καλλιεργειών, η νέα σειρά MF 3700 διαθέτει υψηλής ποιότητας μηχανήματα υψηλής ποιότητας, με υψηλές επιδόσεις, εξαιρετική απόδοση καυσίμου, εξαιρετική άνεση και ευελιξία».

Με πλάτη που εκτείνονται κατά μήκος της γραμμής από 1.0 έως 2.2 μ., η νέα σειρά MF 7500hp της σειράς 75-105hp διαθέτει τους τύπους: V (αμπελώνες), S (σπέσιαλ), F (φρούτα), GE (επίπεδο εδάφους- και το WF (ευρεία φρούτα). Η έκδοση WF είναι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο με ευρύτερο πλαίσιο για μεγαλύτερη σταθερότητα, καθιστώντας το ιδανικό και για αμπελώνες σε πλαγιές και για κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις με επικλινή πεδία. Η σειρά MF 3700 ήταν επίσης φιναλίστ στα Βραβεία Τρακτέρ της Χρονιάς 2018.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία