BACK TO
TOP
Profi

Το New Holland Βraud συλλέγει στο 8ωρο από το αμπέλι 200.000 φιάλες Shirah

Πόσα πρώτης ποιότητας αποραγισµένα σταφύλια µπορούν να συγκοµιστούν σε ένα 8ωρο; Την απάντηση έδωσε το New Holland Braud 9090X κατά τη διάρκεια επίσηµου τεστ, όπου συγκόµισε 197,6 τόνους οινοστάφυλα, απόδοση που ισοδυναµεί µε σχεδόν 24,7 τόνους ανά ώρα και περίπου 200.000 φιάλες Shiraz. Όλα αυτά µε 1% υλικά εκτός από σταφύλια (MOG) και κατανάλωση µόλις 0,99 λίτρα καυσίµου ανά τόνο που συγκοµίστηκε.

Το New Holland Βraud συλλέγει στο 8ωρο από το αμπέλι 200.000 φιάλες Shirah

1
0

Το µηχάνηµα συγκοµιδής Braud, που χρησιµοποιήθηκε για την πρόκληση, ήταν εξοπλισµένο µε ένα νέο αποραγιστήρα και πλευρικό σύστηµα µεταφοράς που επιτρέπει τη συνεχόµενη συγκοµιδή σε αµπελώνες υψηλών αποδόσεων.

Το τεστ πραγµατοποιήθηκε µε την υποστήριξη της εταιρείας C&S Devito που είχε υπό την ιδιοκτησία της τους αµπελώνες και του οινοποιείου Riverland Vintners. Ο στόλος που χρησιµοποιήθηκε εκτός του Braud, ήταν πέντε New Holland Τ4.105F τρακτέρ και ένα Iveco Stralis φορτηγό, 560 ίππων. 


Η δοκιµή έλαβε χώρα στις 21 Μαρτίου, στη Νότια Αυστραλία, σε έναν αµπελώνα 70 στρεµµάτων. Αν και οι λευκές ποικιλίες γενικά δίνουν µεγαλύτερες αποδόσεις, η New Holland επέλεξε να δουλέψει σε οινοστάφυλα ποικιλίας Shiraz και να επικεντρωθεί όχι µόνο στην απόδοση αλλά και στην ποιότητα.

Διαβάστε εδώ το σχετικό θέμα


 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία