BACK TO
TOP
Profi

Ταιριάζει στην Ελλάδα το Massey Ferguson 3700

Μία νέα κατηγορία τρακτέρ που εμφανίζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το εδαφολογικό προφίλ των ελληνικών εκμεταλλεύσεων, έφερε στην αγορά η Massey Ferguson με τη Σειρά 3700 την οποία παρουσιάζει το Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Ιουνίου μαζί με την Agrenda.

Ταιριάζει στην Ελλάδα το Massey Ferguson 3700

6
0

Στις σελίδες του μοναδικού ελληνικού περιοδικού για την αγροτική τεχνολογία και στην κεντρική δοκιμή του μήνα, έρχεται το New Holland T6.175 Dynamic Command που αν και δεν έχει βγει ακόμα στην παραγωγή σπάει όλα τα ρεκόρ στο κέντρο δοκιμών με το νέο σύστημα μετάδοσης με διπλό συμπλέκτη. Μαζί, φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ από το ταξίδι του Profi στην Ιταλία για την επίσημη πρώτη των Same Frutteto CVT που με τις προδιαγραφές του φαίνεται να αφουγκράζεται τον παλμό της Μεσογείου.

Την παρέλαση αγροτικών μηχανημάτων έρχονται να συμπληρώσουν τα John Deere 5125R και Fendt 1042 Vario που μπαίνουν στο δυναμόμετρο του νέου ακόμα πιο αξιόπιστου τεστ Powermix 2.0, η θεριζοαλωνιστική Claas Lexion 770 με αισθητήρα ποιότητας σιτηρών και το κιτ σπαρτικής/δισκοσβάρνας Amazone Centaya 3000 Super. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε μία συνάντηση κορυφής των διπλοκάμπινων Fiat Fullback Cross και Toyota Hilux που αναμετρώνται για μία θέση στην καρδιά των αγροτών.

Αυτά και πολλά ακόμη σε ό,τι αφορά τόσο τη διεθνή όσο και την ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας, όσο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο Profi, που έρχεται μαζί με την Agrenda τo Σάββατο 2 Ιουνίου.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία