BACK TO
TOP
Profi

Πλήρως αυτόματες κομπίνες η New Holland

Η New Holland επεκτείνει τη γκάμα των θεριζοαλωνιστικών της μηχανών, προσθέτοντας νέα πλήρως αυτοματοποιημένα μοντέλα κομπινών που εξοπλίζονται με το σύστημα IntelliSense™ , όπως το ονομάζει η ίδια η εταιρεία.

Πλήρως αυτόματες κομπίνες η New Holland

8
0

Το σύστημα αυτοματισμού IntelliSense™ καταφέρνει να μεγιστοποιεί τη διακίνηση του υλικού, να ελαχιστοποιεί τις απώλειες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στην ίδια τη μηχανή καλύτερη απόκριση και σταθερότητα.

«Νικητής» του Ασημένιου μεταλλίου στο βραβείο καινοτομίας Agritechnica 2017, το σύστημα της αυτοματοποίησης  προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα με επίκεντρο αυτό της παραγωγικότητας των πελατών: αύξηση της ημερήσιας παραγωγής, μείωση της απώλειας κόκκων και βελτίωση της ποιότητας των σιτηρών.

Εισάγει επίσης σημαντικά οφέλη για τον χειριστή, καθώς οι στιγμές που ο ίδιος χρειάζεται να επέμβει είναι λιγότερες, έχει βελτιωμένη άνεση και αισθάνεται μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, χωρίς όμως να κουράζεται.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο σύστημα Intellisense καθώς και τα νέα μοντέλα της New Holland το Σάββατο 4 Αυγούστου στην εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία