BACK TO
TOP
Profi

McCormick μαζί με Topcon για τη γεωργία ακριβείας

Η κατασκευάστρια εταιρεία τρακτέρ McCormick έκανε ένα µεγάλο βήµα µε κατεύθυνση την υψηλότερη παραγωγικότητα στο χωράφι.Αντιλαµβανόµενη τη τάση προς την γεωργία ακριβείας και εφαρµόζοντας τη φιλοσοφία «έκαστος στο είδος του» προχώρησε σε συνεργασία µε την εταιρεία κατασκευής συστηµάτων γεωργίας ακριβείας Topcon.

McCormick μαζί με Topcon για τη γεωργία ακριβείας

4
0

Όλα τα νέα τρακτέρ θα επωφεληθούν από τη συνεργασία αυτή, καθώς έχει διασφαλιστεί πως όλα τα οχήµατα που θα συναρµολογούνται στο εργοστάσιο, θα είναι σωστά εξοπλισµένα και διαµορφωµένα για να δέχονται απευθείας τα συστήµατα της Topcon. Κατ’επέκταση, η επιλογή και η εγκατάσταση των τεχνολογιών δορυφορικής καθοδήγησης αναµένεται να βελτιωθούν ως αποτέλεσµα της συµφωνίας.

Τέτοιου είδους συµφωνίες συνηθίζουν να δίνουν το έναυσµα και για άλλες επιχειρηµατικές κινήσεις, διαφορετικές σε κάθε χώρα. Για αυτόν τον λόγο και στην Αγγλία, η παραπάνω συµφωνία άνοιξε τον δρόµο για εµπορική συνεργασία µεταξύ του διανοµέα McCormick AgriArgo και της LH Agro, επίσης εξουσιοδοτηµένου διανοµέα της Topcon για την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία, ενώ έπονται και άλλες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία