BACK TO
TOP
Top 50

Moueix Christian, από τους μεγαλύτερους οινοποιούς του κόσμου

Ένας από τους μεγαλύτερους οινοποιούς του κόσμου o Christian Moueix ταξίδεψε την Αθήνα για την παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του νέου του κρασιού με το όνομα Οδυσσέας.

Moueix Christian, από τους μεγαλύτερους οινοποιούς του κόσμου

3
0

Δομική καθετότητα και κομψότητα είναι τα στοιχεία που μπορεί να λείπουν κι από ένα σπουδαίο κρασί σύμφωνα με τον Christian Moueix, τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με ένα από τα ακριβότερα κρασιά του πλανήτη, το Petrus, και βρέθηκε ξανά στην Αθήνα.

Καλεσμένος του εκπαιδευτικού οργανισμού WSPC και της εταιρείας διανομής Αίολος ΑΕ, ο Christian Moueix κατάφερε για άλλη μια φορά να κερδίσει τους πάντες με την ευγένεια, την ευστροφία, την κομψότητα και την αντοχή του, πραγματοποιώντας στην Αθήνα την παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του νέου δημιουργήματός του Ulysses, το δεύτερο κρασί από τη Νapa της California, μετά το άκρως επιτυχημένο Dominus. Πριν καν ερωτηθεί μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως «ονόμασα το νέο μου οινοποιείο, καθώς και το νέο κρασί Ulysses (Οδυσσέας), καθώς πιστεύω πως αυτό θα ολοκληρώσει την οινοποιητική μου Οδύσσεια, που έχει διαρκέσει ως τώρα περισσότερα από 45 χρόνια».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία