Για ανθρώπους έντιμους και τολμηρούς που θα επικεντρωθούν στην ανάδειξη της ελληνικής οινικής μοναδικότητας κάνει λόγο ο πολύς Jamie Goode στην αποκλειστική συνέντευξή του στο Wine Trails Μαρτίου, που κυκλοφορεί μαζί με την Agrenda εκτάκτως την Παρασκευή 24 Μαρτίου.
Την ίδια ώρα, στη μακρινή Νέα Ζηλανδία το ιστορικό οινοποιείο Kumeu με τα παγκόσμια Chardonnay του αποδεικνύει στην καθημερινή του πράξη ότι όσο μεγαλύτερος ο κάματος στο αμπέλι, τόσο υψηλότερη η τελική ποιότητα του κρασιού
Στο ίδιο τεύχος της ειδικής έκδοσης για το αμπέλι και το κρασί ο "βασιλιάς" Antonio Amorim αποκαλύπτει τα μυστικά του φελλού και τα αδέλφια Τάτση από τη Γουμένισσα τις επιταγές της βιοδυναμικής γεωργίας, ενώ στο κομμάτι της καλλιέργειας αναλύεται το θέμα της λίπανσης των οινοστάφυλων. Αυτά μαζί με ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην τεχνολογία των δεξαμενών ζύμωσης, πλούσιο ρεπορτάζ για όλες τις θεσμικές εξελίξεις αλλά και ένα πλήρες πανόραμα της ελληνικής και διεθνούς οινικής επικαιρότητας στο Wine Trails Μαρτίου που έρχεται με την Agrenda
Την ίδια ώρα, στη μακρινή Νέα Ζηλανδία το ιστορικό οινοποιείο Kumeu με τα παγκόσμια Chardonnay του αποδεικνύει στην καθημερινή του πράξη ότι όσο μεγαλύτερος ο κάματος στο αμπέλι, τόσο υψηλότερη η τελική ποιότητα του κρασιού
Στο ίδιο τεύχος της ειδικής έκδοσης για το αμπέλι και το κρασί ο "βασιλιάς" Antonio Amorim αποκαλύπτει τα μυστικά του φελλού και τα αδέλφια Τάτση από τη Γουμένισσα τις επιταγές της βιοδυναμικής γεωργίας, ενώ στο κομμάτι της καλλιέργειας αναλύεται το θέμα της λίπανσης των οινοστάφυλων. Αυτά μαζί με ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην τεχνολογία των δεξαμενών ζύμωσης, πλούσιο ρεπορτάζ για όλες τις θεσμικές εξελίξεις αλλά και ένα πλήρες πανόραμα της ελληνικής και διεθνούς οινικής επικαιρότητας στο Wine Trails Μαρτίου που έρχεται με την Agrenda