BACK TO
TOP
WineTrails

Με δέρμα από κρασί θα είναι φτιαγμένα τα αξεσουάρ στο μέλλον

Ένας Ιταλός επιχειρηματίας αναμένεται να λανσάρει για πρώτη φορά μέσα στην επόμενη χρονιά στο Μιλάνο δέρμα από κρασί, σύμφωνα με την έγκριτη ιστοσελίδα Decanter.

Με δέρμα από κρασί θα είναι φτιαγμένα τα αξεσουάρ στο μέλλον

3
0
«Σκεφτείτε πολυτελή αντικείμενα και κρασιά. Τώρα συνδυάστε τα», αναφέρεται σε σχετικό άρθρο. Ο λόγος για ένα νέο δέρμα που φτιάχτηκε από τη φλούδα και ίνες από τους σπόρους σταφυλιών που παρέχουν Ιταλοί βιοκαλλιεργητές οίνων. Το νέο υλικό αποτελεί μια φόρμα ενός πρωτότυπου ρούχου, τσαντών και άλλων αξεσουάρ μόδας που θα κυκλοφορήσουν επίσημα τον Οκτώβριο στο Μιλάνο.

Πιθανότατα αυτή η τάση να αποσυμπιέσει τη ζήτηση για δέρμα ζώων και ερπετών, συμπεριλαμβανομένων αγελάδων, γαϊδουριών, στρουθοκαμήλων, σκύλων, αλιγατόρων και κροκοδείλων. Πίσω από αυτήν την ιδιαίτερη εφεύρεση βρίσκεται ο Gianpiero Tessitore. Σύμφωνα με τον ίδιο το προϊόν στοχεύει καταναλωτές που προτιμούν να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε πιο οικολογικές εναλλακτικές. Επιπλέον, επιχειρήσεις πέραν της βιομηχανίας οίνου και της μόδας μπορεί να ενδιαφέρονται. Σύμφωνα με την Οργάνωση Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (PETA) η BMW ήδη παράγει αυτοκίνητο όπου τα εσωτερικά μέρη είναι φυτικής προέλευσης και το ίδιο κάνουν Buick, Chevrolet, Honda κ.ά

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία