«Νοµίζω, συνεχίζει ο ίδιος, ότι, όταν κανείς είναι και αµπελουργός και οινοποιός, επιτυγχάνει το καλύτερο αποτέλεσµα, αφού καρπούται την προστιθέµενη αξία της εργασίας του. ∆ική µας ευθύνη είναι να µιλήσουµε για το ζήτηµα της βιωσιµότητας και να πούµε ότι ένας αµπελώνας στην Εύβοια, στον Τύρναβο, στην Ήπειρο ή στη Νεµέα, που θα δώσει στον αµπελουργό το ελάχιστο που µπορεί να πάρει, δηλαδή το µεροκάµατο του ανειδίκευτου εργάτη, είναι δέκα στρέµµατα» συµπληρώνει.