BACK TO
TOP
WineTrails

Αργύρης: Βιώσιμο αμπέλι με 10 στρέμματα τουλάχιστον

«Σκυλέψαµε το αµπέλι και του πήραµε τα πάντα. Ο αµπελουργός δεν παίρνει αυτά που του αναλογούν, δεν έχει δηλαδή µερίδιο στην προστιθέµενη αξία του προϊόντος του», σηµειώνει µε σηµασία ο πρόεδρος της Εθνικής ∆ιεπαγγελµατικής Οργάνωσης Αµπέλου και Οίνου, Βαγγέλης Αργύρης, στην αποκλειστική συνέντευξή του στο Wine Trails.

Αργύρης: Βιώσιμο αμπέλι με 10 στρέμματα τουλάχιστον

2
0

«Νοµίζω, συνεχίζει ο ίδιος, ότι, όταν κανείς είναι και αµπελουργός και οινοποιός, επιτυγχάνει το καλύτερο αποτέλεσµα, αφού καρπούται την προστιθέµενη αξία της εργασίας του.  ∆ική µας ευθύνη είναι να µιλήσουµε για το ζήτηµα της βιωσιµότητας και να πούµε ότι ένας αµπελώνας στην Εύβοια, στον Τύρναβο, στην Ήπειρο ή στη Νεµέα, που θα δώσει στον αµπελουργό το ελάχιστο που µπορεί να πάρει, δηλαδή το µεροκάµατο του ανειδίκευτου εργάτη, είναι δέκα στρέµµατα» συµπληρώνει.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία