BACK TO
TOP
WineTrails

Διάσημα τα σαγανάκια, ιστορικά τα κρασιά

Διάσημα τα σαγανάκια, ιστορικά τα κρασιά

3
0

Ένα δημιουργικό ταξίδι στις γεύσεις και τα αρώματα που απλόχερα προσφέρει η ελληνική γη πραγματοποίησαν μαζί η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου και τα κρασιά του Porto Carras στον φιλόξενο χώρο του Yoleni’s.

Μ αλαγουζιά ΠΓΕ Χαλκιδικής με λαμπερό λεμονί χρώμα, που ανέδειξε με την ισορροπημένη οξύτητά της ένα σαγανάκι από πικάντικες γαρίδες με φέτα, αλλά και το βαθύ ρουμπινί LimNeon ΠΟΠ Πλαγιές Μελίτωνα που πάντρεψε τα αρώματα ώριμων φρούτων του δάσους και τις τρυφερές τανίνες με ένα δυνατό σαγανάκι από λουκάνικα με πιπεριές και κασέρι αποτέλεσαν κάποια από τα λαμπερά στιγμιότυπα της γευστικής συνάντησης της σεφ Ντίνας Νικολάου με την Υλιάννα Στέγγου. Μαζί φυσικά με την ιδιαίτερη Melissanthi που συνόδεψε  ένα σαγανάκι γραβιέρας σε φύλλο κρούστας με διάφορους σπόρους και μέλι. Και στο επιδόρπιο πρωταγωνίστησε ο φυσικός ροζέ αφρώδης οίνος Zoe σε συνδυασμό -φυσικά- με σαγανάκι, αυτή τη φορά από γιαούρτι και πετιμεζάτα φρούτα και ξηρούς καρπούς. «Πιστεύουμε πολύ στον οινοτουρισμό. Οι άνθρωποι πρέπει να ζήσουν την εμπειρία και να τη μεταφέρουν στην πατρίδα τους» τόνισε μεταξύ άλλων η κυρία Στέγγου, η δυναμική κυρία του Porto Carras, το οποίο έχει να καταθέσει στην ελληνική αγορά μια μοναδική οινοτουριστική εμπειρία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία