Από την άλλη, το ελληνικό απόσταγμα, και ιδιαιτέρως το τσίπουρο, ως προϊόν ενισχύεται συνεχώς λόγω των αλλαγών στον τρόπο διασκέδασης και της ανόδου των τσιπουράδικων. Φυσικά, καλοδεχούμενη αυτή η εξέλιξη, γιατί ώθησε τους αποσταγματοποιούς να μας δώσουν καλύτερη ποιότητα και νέες προτάσεις, όμως έχει έρθει η στιγμή για το επόμενο βήμα. Καθώς η Αθήνα γίνεται όλο και πιο γνωστή για τη δυναμική μπαρ σκηνή της, οι Έλληνες αποσταγματοποιοί πρέπει να βρουν έναν σύγχρονο τρόπο να προσεγγίσουν τον μοντέρνο καταναλωτή. Ποιο θα μπορούσε να είναι καλύτερο μέσο για να το καταφέρουν αυτό; Μα φυσικά το να μπουν στις συνταγές των cocktails.
Διαβάστε περισσότερα στο Wine Trails Ιουλίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας