BACK TO
TOP

Μηχανήματα - Εξοπλισμός

Πωλείται παρασκευαστήριο ζωοτροφών

Πωλείται παρασκευαστήριο ζωοτροφών, βρίσκεται σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων στην περιοχή Ριζοβουνίου, Δήμου Ζηρού. Αποτελείται από κεντρικό κτίριο με συνολική κάλυψη panels 550 m2 και εξωτερικό φωτισμό, γεφυροπλάστιγγα (60 τόνων) με οικίσκο, τρία (3) σιλό (100 τόνων έκαστο) και δύο (2) σιλό (40 τόνων έκαστο) επιδαπέδια, τέσσερα (4) σιλό των 5 τόνων έκαστο υπερυψωμένα και κάτω από υπόστεγο, έξι (6) σιλό των 5 τόνων έκαστο (εσωτερικά), σφυρόμυλος καθέτου τύπου 50 HP (δυναμικότητα 6 τόνων/ώρα), χαρμανιέρα μίξης οριζόντια 20 HP, χοάνη παραλαβής δημητριακών καρπών (μπετό με μεταλλική σχάρα), ανεβατόρια με κοχλίες τροφοδοσίας, είσοδος με τάφρο απολύμανσης φορτηγών, κοχλίες εκκένωσης σιλό προς το σφυρόμυλο, ηλεκτρονικός πίνακας και αυτοματισμοί ελέγχου (computer) του εξοπλισμού και της διαδικασίας παρασκευής ζωοτροφών, ολοκληρωμένη ηλεκτρολογική εγκατάσταση και κεντρική πόρτα αποθήκης (ρολό panel) με ηλεκτρικό άνοιγμα.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Email : gmag@teiep.gr

Τηλέφωνο :6999924377

Farming

Farming Aρθρογράφοι Αγρονέα

Τα «χρυσά µήλα» από τα Λεχώνια

Βασιλική Πασχάλη-Τσαντοπούλου

Οι παιδικές αναµνήσεις του Νίκου Χαλαστάρα από τα Λεχώνια Μαγνησίας είναι πολύχρωµες, γεµάτες βερίκοκα, δαµάσκηνα, αχλάδια, κυδώνια και τόσα άλλα φρούτα που παρήγαγε το κτήµα της οικογένειάς του. Μεγαλώνοντας αποφάσισε να µείνει στον τόπο του και να επικεντρωθεί στην υπόθεση κυδώνι.

Αποζημιώσεις 38, 5 εκατ. κατέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου o ΕΛΓΑ σε 6.412 δικαιούχους πληγέντες αγρότες της Πελοποννήσου και άλλων περιοχών της χώρας από την θεομηνία Daniel, εκ των οποίων τα 33,7 εκατ. αφορούν σε ζημιές στις αμπελοκαλλιέργειες στην Π.Ε Κορίνθιας.