Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Μηχανήματα - Εξοπλισμός

Πωλείται τρακτέρ

Πωλείται τρακτέρ αμπελουργικό-δενδροκομικό MC Cormick GM 55 μαζί με καταστροφέα βαρέως τύπου. Το τρακτέρ είναι καινούριο με μόνο 48 ώρες λειτουργίας. Φυλάσσεται μόνιμα σε κλειστό χώρο. Έγινε συντήρηση από την αντιπροσωπεία τον τελευταίο χρόνο. Ο καταστροφέας έχει επίσης τις ίδιες ώρες λειτουργίας.

Στοιχεία επικοινωνίας

DIMITRIOS CHANIS, Vοula

Email : chanisdimitrios@gmail.com

Τηλέφωνο :6958470529

Αναβίωσαν μνήμες και έκαναν γνωστό τον πατριωτικό και περήφανο τρόπο ζωής των Βλάχων τα δύο βιβλία που παρουσιάστηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, «Τα 3 χωριά Τόϊβασι, Καλοχώρι- Χειμάδι- Νέσσων, Ιστορία και μνήμες» του Παύλου Λάλου και «Καλοχώρι- Τόϊβασι –  Ανθρώπων Μνήμες,  Φωτογραφικό Λεύκωμα» του Συλλόγου ΜΕΣ Καλοχωρίου.

Καταργείται η Ειδική Γραμματεία του Σώματος Δίωξης Οικονομικών Εγκλήματος και οι αρμοδιότητές της, οι θέσεις, το προσωπικό και οι εποπτευόμενοι φορείς της μεταφέρονται στη νέα Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας. Αυτό προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα 84/2019, με το οποίο καταργούνται γενικές γραμματείες και ενσωματώνονται στις νέες δομές των υπουργείων.