Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Μηχανήματα - Εξοπλισμός

Πωλείται τρακτέρ

Πωλείται τρακτέρ αμπελουργικό-δενδροκομικό MC Cormick GM 55 μαζί με καταστροφέα βαρέως τύπου. Το τρακτέρ είναι καινούριο με μόνο 48 ώρες λειτουργίας. Φυλάσσεται μόνιμα σε κλειστό χώρο. Έγινε συντήρηση από την αντιπροσωπεία τον τελευταίο χρόνο. Ο καταστροφέας έχει επίσης τις ίδιες ώρες λειτουργίας.

Στοιχεία επικοινωνίας

DIMITRIOS CHANIS, Vοula

Email : chanisdimitrios@gmail.com

Τηλέφωνο :6958470529

Ποδαρικό στην Ελλάδα, µε επίσηµη πρώτη επίδειξη στα βαµβακοχώραφα της Φαλάνης στη Λάρισα, έκανε η εντυπωσιακή βαµβακοσυλλεκτική µηχανή 7760 της John Deere το µεσηµέρι της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου, κάνοντας τους παρευρισκόµενους να µιλούν µε ενθουσιασµό για νέα εποχή στη βαµβακοκαλλιέργεια της χώρας. Η Agrenda ήταν εκεί, καταγράφοντας εικόνες και συναισθήµατα αυτής της νέας, ελπιδοφόρας σύµφωνα µε πολλούς εποχής.

Το τρίτο στοιχείο για τη βελτίωση της δικαιοσύνης στην αλυσίδα τροφίμων, με την εισαγωγή μεγαλύτερης διαφάνειας όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο καταγράφονται οι τιμές σε όλο το μήκος της αλυσίδας παρουσίασε την Τετάρτη 22 Μαΐου η Κομισιόν, σε συνέχεια των κανόνων απαγόρευσης αθέμιτων εμπορικών πρακτικών και βελτίωσης της συνεργασίας των παραγωγών.