BACK TO
TOP

Μηχανήματα - Εξοπλισμός

Πωλείται καταστροφέας

Πωλείται καταστροφέας κλαδιών, χόρτων F.S.Y.O plus 1800 από την κατηγορία μηχανημάτων Καταστροφείς κλαδιών, χόρτων F.S open plus. Καταστροφέας υπερβαρέου τύπου με πτυσσόμενο υδραυλικό θόλο θραύσης, για χρήση σε δύσβατα σημεία που δεν μπορεί να περάσει το τρακτέρ με την μούρη (λογού όγκου των κλαδεμάτων ή των διαφόρων θάμνων) ανοίγουμε το υδραυλικό θόλο θραύσης και πάμε με την όπισθεν για να θρυμματίσουμε τον σωρό. Καταστροφέας, σπαστήρας κλαδιών, χόρτων F.S.Y open plus ιδανικός για χρήση σε ελαιώνες, αμπελώνες, οπωρώνες καθώς και σε ανοιχτές καλλιέργειες όπως βαμβάκια, καλαμπόκια κ.α https://www.fotopoulos-s.gr/katastrofeis/katastrofeis-kladion-horton-fso-plus/katastrofeas-kladion-horton-fsyo-plus-1800.html

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΡΟΙΑ

Email : fot.an@yahoo.gr

Τηλέφωνο :2331306000

Farming

Farming Aρθρογράφοι Αγρονέα

Τα «χρυσά µήλα» από τα Λεχώνια

Βασιλική Πασχάλη-Τσαντοπούλου

Οι παιδικές αναµνήσεις του Νίκου Χαλαστάρα από τα Λεχώνια Μαγνησίας είναι πολύχρωµες, γεµάτες βερίκοκα, δαµάσκηνα, αχλάδια, κυδώνια και τόσα άλλα φρούτα που παρήγαγε το κτήµα της οικογένειάς του. Μεγαλώνοντας αποφάσισε να µείνει στον τόπο του και να επικεντρωθεί στην υπόθεση κυδώνι.

Στη διάσκεψη «Our Ocean» η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Απριλίου στην Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Ένωση επιβεβαιώνει την ισχυρή δέσμευσή της για τη διεθνή διακυβέρνηση των ωκεανών ανακοινώνοντας 40 δεσμεύσεις για δράση για το 2024. Οι δράσεις αυτές θα χρηματοδοτηθούν με 3.5 δισ. ευρώ από διάφορα ταμεία της ΕΕ. Αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο ποσό που ανακοινώθηκε ποτέ από την ΕΕ από την έναρξη των διασκέψεων «Our Ocean».