BACK TO
TOP

Μηχανήματα - Εξοπλισμός

ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ

Πωλούνται σταγονίδια. 120 χιλιόμετρα, φ20-2/80 cm , δουλεμένα μία χρονιά. και 50 χιλιόμετρα φ20-2/80 cm, σε καλή κατάσταση. Μαζεμένα σε 10 ανέμες ΜΟΥΡΑΤ. Eπίσης πωλούνται : Καρότσι συλλογής ανέμης ΜΟΥΡΑΤ. Μηχάνημα μαζέματος σε κουλούρες διπλό. Μηχάνημα απλώματος για κουλούρες τριπλό. Φίλτρα μεγάλα διπλά και μονά. 2 λιπασματοδιανομείς για σταγονίδια. Και όλα τα παρελκόμενα –φιλτράκια , βάνες συνδετήρες , σταυρούς τάπες και άλλα.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΚΙΛΚΙΣ

Email : chmpikos@gmail.com

Τηλέφωνο :6945835229

Farming

Farming Aρθρογράφοι Αγρονέα

Τα «χρυσά µήλα» από τα Λεχώνια

Βασιλική Πασχάλη-Τσαντοπούλου

Οι παιδικές αναµνήσεις του Νίκου Χαλαστάρα από τα Λεχώνια Μαγνησίας είναι πολύχρωµες, γεµάτες βερίκοκα, δαµάσκηνα, αχλάδια, κυδώνια και τόσα άλλα φρούτα που παρήγαγε το κτήµα της οικογένειάς του. Μεγαλώνοντας αποφάσισε να µείνει στον τόπο του και να επικεντρωθεί στην υπόθεση κυδώνι.

Μία µόλις εβδοµάδα έχουν µπροστά τους οι διοικητικοί του Οργανισµού Πληρωµών για να ολοκληρώσουν τους σχετικούς ελέγχους προκειµένου να γίνουν πράξη οι επανειληµµένες δεσµεύσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για πιστώσεις ύψους 700 εκατ. ευρώ για συνδεδεµένες ενισχύσεις, eco-schemes και υπόλοιπα ενιαίας από το 2014 πριν από το Πάσχα.