Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Μηχανήματα - Εξοπλισμός

Πωλείται τρακτέρ

Πωλείται τρακτέρ Claas Nectis 257 του 2004. Με κινητήρα 90hp και 4500 ώρες εργασίας με διπλό διαφορικό. Aνακατασκευασμένο και πλήρως ελεγμένο.Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ.Τηλ.2310780866.

Στοιχεία επικοινωνίας

Agrenda Agrenda, Σύνταγμα

Email : info@agronews.gr

Τηλέφωνο :

Farming

Farming Aρθρογράφοι Αγρονέα

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Λάρισα η πρώτη Ζυθοποίηση ( βρασιά) του νεοσύστατου Ζυθοποιείου της πόλης. Πρόκειται για ένα καινούργιο, σύγχρονο και  άρτια εξοπλισμένο ζυθοποιείο, το οποίο παράγει την LOLA την πρώτη λαρισαϊκή μπύρα.  Παραγωγός της  η  Ζυθοποιία Πηνειού, η οποία ιδρύθηκε πριν περίπου ένα χρόνο. Η παραγωγική δυνατότητα του, είναι 2.000 λίτρα ανά βάρδια, στοιχείο το οποίο σε συνδυασμό με τις δεξαμενές που διαθέτει  προσδίδει παραγωγική δυνατότητα  περίπου 2.000 εκατόλιτρων για το 2019, ενώ με την ολοκλήρωση του επενδυτικού πλάνου και την τοποθέτηση πρόσθετων δεξαμενών, η παραγωγική δυνατότητά θα αυξάνεται εκθετικά.  

Το ενδεχόμενο μιας αναδιάρθρωσης της καλλιέργειας του σύκου στην Πελοπόννησο και η περιβαλλοντική αναβάθμιση της λίμνης Τάκα στην ορεινή Αρκαδία, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.