Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Μηχανήματα - Εξοπλισμός

Πωλείται καρότσι μεταφοράς

Πωλείται καρότσι μεταφοράς για μαχαίρι 17 ft, 1η κυκλοφορία 2004.Τιμή 1860 ευρώ Κος Δημήτρης Σεκερτζής. ΠΑΥΛΟΣ Ι.ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. Τηλ. 2310 779072.

Στοιχεία επικοινωνίας

Agrenda Agrenda, Σύνταγμα

Email : info@agronews.gr

Τηλέφωνο :

Farming

Farming Aρθρογράφοι Αγρονέα

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Λάρισα η πρώτη Ζυθοποίηση ( βρασιά) του νεοσύστατου Ζυθοποιείου της πόλης. Πρόκειται για ένα καινούργιο, σύγχρονο και  άρτια εξοπλισμένο ζυθοποιείο, το οποίο παράγει την LOLA την πρώτη λαρισαϊκή μπύρα.  Παραγωγός της  η  Ζυθοποιία Πηνειού, η οποία ιδρύθηκε πριν περίπου ένα χρόνο. Η παραγωγική δυνατότητα του, είναι 2.000 λίτρα ανά βάρδια, στοιχείο το οποίο σε συνδυασμό με τις δεξαμενές που διαθέτει  προσδίδει παραγωγική δυνατότητα  περίπου 2.000 εκατόλιτρων για το 2019, ενώ με την ολοκλήρωση του επενδυτικού πλάνου και την τοποθέτηση πρόσθετων δεξαμενών, η παραγωγική δυνατότητά θα αυξάνεται εκθετικά.  

Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων με τους θεσμικούς παράγοντες του Υπ.Α.Α.Τ., που πραγματοποιηθήκαν την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, ο υπουργός σε σύσκεψη που είχε με τους Αντιπεριφερειάρχες του πρωτογενή τομέα, τόνισε την σημασία του σχεδιασμού με μακροχρόνιο ορίζοντα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τους νέους αγρότες και διαμορφώνοντας ένα πιο παραγωγικό Σχέδιο Βελτίωσης.