Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Agrenda

Άνοιξε χώρος για επιπλέον επιλέξιμα βοσκοτόπια

Χώρο για επιπλέον επιλέξιµα βοσκοτόπια άνοιξε η αποδοχή του αιτήµατος της Ελληνικής ∆ηµοκρατίας, προς το Ευρωπαϊκό ∆ικαστήριο, που δέχτηκε ότι δεν είναι το είδος της βλάστησης που χαρακτηρίζει µία έκταση ως επιλέξιµο βοσκότοπο, αλλά η χρήση του ως τέτοιου.

2-Voskotopia

Γιώργος Κοντονής

582
0

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, τόνισε πως µε αυτή την απόφαση που έχει αναδροµική ισχύ µάλιστα, η χώρα µας δικαιώνεται για τον ορισµό που έχει δώσει στις βοσκήσιµες γαιές, γεγονός που µεταξύ άλλων οδηγεί στην ακύρωση ενός προστίµου 5,5 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί το 2010 και µπορεί να χρησιµοποιηθεί αναδροµικά.
«Μαζί µε την πρόσφατη απόφαση για την ακύρωση καταλογισµού ύψους 72 εκατ. ευρώ, αποδεικνύεται ότι ενώ άλλοι φρόντιζαν για την επιβολή προστίµων και καταλογισµών εις βάρος της χώρας, εµείς φροντίζουµε ώστε η χώρα να παίρνει πίσω χρήµατα προς όφελος των παραγωγών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Το γεγονός αυτό έχει τη σηµασία του και όσον αφορά τις διαπραγµατεύσεις για τη νέα ΚΑΠ και τα κονδύλια που διεκδικούµε για τις άµεσες ενισχύσεις, καθώς η χώρα µας πρέπει να δηλώσει επιλέξιµα βοσκοτόπια, από τον αριθµό των οποίων θα εξαρτηθεί και το τελικό ύψος του εθνικού φακέλου.

Διαβάστε περισσότερα στην Agrenda που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 24 Μαΐου μαζί με το περιοδικό Αγρόκτημα

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία