BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Εξωτερική σύγκλιση και στρέμμα γωνία

Το θέµα µε την σύγκλιση των δικαιωµάτων ο Βαγγέλης το άνοιξε, όµως τώρα εκεί στις Βρυξέλλες πάνε να του την φέρουν µε τα περί «εξωτερικής» θέµα το οποίο όπως είπε και στο Συµβούλιο δεν µπορεί να αξιολογηθεί µε µόνη την παράµετρο της ενίσχυσης ανά εκτάριο.

Εξωτερική σύγκλιση και στρέμμα γωνία

3
0

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει πολλές υποχωρήσεις σε αυτά που προτείνει η Κοµισιόν, όµως ως εδώ και µη παρέκει. Το θέµα έχει µάκρος, µένει όµως να φανεί τι θα αποµείνει από τις εθνικές… κόκκινες γραµµές που όσο πάνε και σβήνονται. Γιατί αν χαθεί το παραγωγικό κοµµάτι θα πάνε χαµένα και τα drones!

ΜΕΡΑ

«Βig in Japan», έλεγε το γνωστό ποπ τραγούδι στα 90’ς. Νέα δεδοµένα και για την ακριτική ΣΕΚΑΠ µετά την πώληση από τον Ιβάν της πολύπαθης καπνοβιοµηχανίας στους Γιαπωνέζους, που θέλουν διακαώς τη ρωσική αγορά.

ΝΥΧΤΑ

Σφόδρα ενοχληµένη η Κοινοπραξία των Συνεταιρισµών ΟΠ Ηµαθίας στα περί «Αναρµόδιοι φορείς εξωθεσµικοί που χειρίστηκαν τον φάκελο ροδάκινα», του Καρασµάνη που απαντά για το υπουργείου στα όσα δεν έγιναν.

Alura

Παρελθόν το µπλε στη σφραγίδα των αρνιών του Πάσχα, τώρα κοκκινάκι alura, θα πιστοποιεί την ελληνική καταγωγή. Βέβαια, η εν λόγω χρωστική δεν κάνει το απαιτούµενο κοντράστ σαν το µπλε. Οι κτηνοτρόφοι, βλέπουν το ίδιο έργο των χαµηλών τιµών να επαναλαµβάνεται µε µεγαλοεισαγωγείς, να φέρνουν αρνιά από τη Βαλκανική και µε φυλλάδια κράχτες αλυσίδων.

Πόσοι ελεγκτές;

Ρωτά ο Μάξιµος (έδωσα τη µάχη στο γάλα), τον υπουργό της πλατείας αν από τις 25.000 και πλέον προσλήψεις δηµοσίων υπαλλήλων το 2016, προσελήφθη ένας ελεγκτής, ένας κτηνίατρος. «Ας µας πει πόσους αιτήθηκε, πόσους προσέλαβε», λέει ο Θεσσαλός βουλευτής σχολιάζοντας τις αναφορές περί ελλείψεων προσωπικού και για βαφτίσια….

Βazzar

Την περασµένη βδοµάδα µετά που έσκασε η είδηση ότι η Japan Tobacco αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο της ΣΕΚΑΠ, συνεκλήθη και διϋπουργική για τα µελλούµενα στην ΕΒΖ που έχει αφήσει απλήρωτους παραγωγούς και τις σπορές στον αέρα. Κοινός παρανοµαστής των δύο, ότι πάλαι ποτέ αποτελούσαν βιοµηχανίες αιχµής και σήµερα πωλούνται κοψοχρονιά.

 

Υβρίδια

-Εκεί στη Νιρβάνας οι απευθείας αναθέσεις είναι στην καθηµερινή ατζέντα. Το 3χίλιαρο για νοµική συµβουλή για να παυθεί από τα καθήκοντα του ο προϊστάµενος της νοµικής υπηρεσίας (λες και δεν ήξερε τι έπρεπε να πράξει), ξεπερνά κάθε προηγούµενο.

-«Η αναζήτηση νοµικής συµβουλής εκτός Οργανισµού για θέµατα απόλυσης στελεχών λόγω ορίου ηλικίας, επιβλήθηκε από την αναγκαιότητα να εξασφαλιστεί από τη ∆ιοίκηση, το τεκµήριο της αµεροληψίας», λέει σχετική ανακοίνωση.

-Που είναι το µεµπτό; Η διοίκηση έψαξε, έµαθε, ρώτησε τους πάντες και επειδή οι γνώµες διίσταντο έκρινε απολύτως αναγκαίο να απευθυνθεί σε ουδέτερο, ανεξάρτητο πραγµατογνώµονα. Εξού και ο υιός Τεµπονέρα!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία