BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

ΑΤΑΚ…τως ειρημένες αποφάσεις

Από την αρχή είχαµε πει ότι η ρύθµιση για την υποχρέωση ΑΤΑΚ στις δηλώσεις ΟΣ∆Ε δεν θα εφαρµόζονταν επειδή έµπαζε από παντού. Κάπως έτσι, και µετά την αναστάτωση που δηµιούργησε ο Βαγγέλης αγνόησε την σύσταση του Επιθεωρητή ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης παρά τις αποκαλύψεις για πλαστά µισθωτήρια.

ΑΤΑΚ…τως ειρημένες αποφάσεις

1
0

Τα προβλήµατα και τα….µηνύµατα από τον αγροτικό κόσµο που έφερε η οδηγία πολλά, ελλείψει κτηµατολογίου και πολλών άλλων παραµέτρων (κληρονοµικά κλπ) πολλά. «Θα µπει τάξη», λέει ο υπουργός µέχρι τότε για να µην χαθούν δικαιώµατα πορευτείτε όσοι δεν έχετε και χωρίς ΑΤΑΚ και προσκοµίστε το µετά.

ΜΕΡΑ

«Όταν αναλάβαµε το υπουργείο, οι πύλες υποδοχής δηλώσεων των αγροτών ήταν 107. Σταδιακά έχουν τετραπλασιαστεί, φτάνοντας φέτος τις 412», είπε πανευτυχής ο Βαγγέλης για το ΟΣ∆Ε, που δεν έχει βρει ακόµη το σπίτι του.

ΝΥΧΤΑ

Το νοµοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς έχει ξεσηκώσει τις φιλοζωικές που πνέουν µένεα κατά του οικολόγου της πλατείας. Να µπαλώσει την κατάσταση πήγε ο Βαγγέλης που λέει ότι η διαβούλευση µπορεί να κρατήσει ως και τρεις µήνες.

Τυρκουαζάκι

Μέσα σε δύο εβδοµάδες και λίγο πριν το Πάσχα, άλλαξαν οι εγκύκλιοι για την επισήµανση των σφαγίων ελληνικής καταγωγής. Η πρώτη που έφερε την υπογραφή Γιάννη Τσιρώνη µιλούσε για σφραγίδα σε κοκκινάκι alura, και η δεύτερη µε υπογραφή Αντώνογλου αν δεν… ξεβάψει κι αυτή για λαµπρό κυανούν, ήτοι τυρκουάζ.

                    

Ferrari

Ο αναπληρωτής της πλατείας στο συνέδριο της ΕΦΧΕ, είπε να µην πέσουµε στην παγίδα µείωσης του κόστους σε τόσο µεγάλη βαθµό που να µπορούµε να πουλάµε φθηνότερα από εισαγόµενα συµπυκνώµατα. «Αν θέλουµε να πουλάµε φεράρι δεν είναι δυνατόν να παράγουµε φίατ µε ένα αλογάκι στη µούρη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

                    

Παναγιώτα

Κουίζ ή άλλοι λόγοι βρίσκονται πίσω από την καταγγελία της ΠΟΓΕ∆Υ εναντίον βουλευτού Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, κτηνιάτρου στο επάγγελµα, την οποία φωτογραφίζει και όλοι ξέρουµε για ποια µιλά αλλά δεν αναφέρει το όνοµα της. Η βουλευτής ως φαίνεται τα έβαλε µε τους κτηνιάτρους του ∆ηµοσίου και ως εκ τούτου και η αντίδραση των Κακαβάδων.

 

Υβρίδια

-Το ‘φεραν από ‘δω το ‘φεραν από ‘κει, λέει το ΚΚΕ και για δεύτερη χρονιά η δακοκτονία βρίσκεται µε κουτσουρεµένους πόρους, µε εµπλεκόµενους λόγω «Καλλικράτη» υπουργεία Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιφέρειες.

-Μάλιστα, σύµφωνα µε το κόµµα, πάρα την αρνητική εµπειρία της περασµένης χρονιάς, συνεχίζονται οι καθυστερήσεις για την προµήθεια φαρµάκων και προσωπικού (τοµεάρχες κλπ) και η ανάθεση της όλης διαδικασίας σε εργολάβους.

-«Η κατάσταση αυτή εξωθεί τους µικροµεσαίους παραγωγούς ή να αποδεχτούν την πλήρη ιδιωτικοποίηση ή να είναι ατοµική τους υπόθεση η δακοκτονία και γενικότερα η προστασία της παραγωγής τους», όπως αναφέρεται.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία