BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Aπό δυο χωριά με το φιλαράκι του Φιλ ο Βαγγέλης

Nα ‘ταν µόνο µε τις αποζηµιώσεις στα ροδάκινα που την πάτησε ο Βαγγέλης µε τις υποσχέσεις του φίλου του Κοµισάριου, Φιλ, τώρα κινδυνεύει µε µεγαλύτερη αυτή τη φορά εθνική ήττα στο θέµα της εξωτερικής σύγκλισης των δικαιωµάτων.

Aπό δυο χωριά με το φιλαράκι του Φιλ ο Βαγγέλης

1
0

Τα νοµικά κείµενα της ΚΑΠ κρύβουν παγίδες κάτι που αντελήφθη έστω και τώρα ο υπουργός της πλατείας µε αφορµή και την τροπολογία Γερµανών βουλευτών για στρεµµατική ενίσχυση δικαιωµάτων µε βάση τον κοινοτικό µέσο όρο. Την να την κάνουµε, λέει την επικουρικότητα και τις ελευθερίες χωρίς λεφτά, διερωτήθηκε ενώπιο των οµολόγων του στο Άτυπο της Σόφιας.

ΜΕΡΑ

«Φρουρός» ο αγρότης στο περιβάλλον είπε στο µήνυµα του για την παγκόσµια ηµέρα περιβάλλοντος ο υπουργός της πλατείας. Τι τα ‘θες όµως όταν οι γραφές της ΚΑΠ µε τις απαιτήσεις που εισάγουν τον βγάζουν εκτός σκοπιάς...

ΝΤΧΤΑ

Η ΔΕΗ κατεβάζει διακόπτες σε αντλιοστάσια και η πολιτεία ξοδεύει εκατοµµύρια ώστε κάποιοι φωτεινοί παντογνώστες να έχουν το δικαίωµα να λένε στους αγρότες πόσες σταγόνες νερό να ρίξουν, λέει η Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ.

 

Συνδροµητικό κανάλι

Ο νοµοθέτης της ΚΑΠ µιλά για δωρεάν παροχή όλων των διαστηµικών και µη τεχνολογικών µέσων για την ψηφιακή γεωργία, τα 31 εκατ. της προκήρυξης για δορυφορικές κεραίες που σε λίγο θα απαιτούν συνδροµή από τους αγρότες τι ρόλο παίζουν; Πάντως και η Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ, εκτός από τους καθηγητές θέτει δυναµικά το θέµα.

Απλά δύσκολο

Τα ‘λεγε ο Μάθιους, ότι η απλοποίηση για τις Βρυξέλλες, ισούται µε πρόσθετη πολυπλοκότητα. Στα λόγια του ήρθε και ο υπουργός της πλατείας που βλέπει βάσει των νοµικών κειµένων της ΚΑΠ ότι το νέο µοντέλο µόνο απλή και εύκολη δεν κάνει της ζωή για τις εθνικές κυβερνήσεις, ειδικά για αυτές που δεν το ‘χουν και στα δύσκολα...

Ρεφλεξολογία

Πολιτικά ρεφλέξ επιδεικνύει η Βράντζα µε τροπολογία που συνυπογράφει µε άλλους επτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία υπόσχεται να λύσει προβλήµατα που προέκυψαν µε την έναρξη της αρδευτικής περιόδου, κυρίως λόγω των χρεών πολλών ΤΟΕΒ προς τη ∆ΕΗ και τις εκτεταµένες διακοπές ηλεκτροδότησης. Ο κάµπος πάντως φλέγεται...

Υβρίδια

Αν ετίθετο θέµα σε ποιο προϊόν θα πρέπει να επενδύσει η χώρα µε την ΚΑΠ, µετά το Κανναβοφεστιβάλ, κάποιοι θα έλεγαν όλο το µπάτζετ της συνδεδεµένης να πάει εκεί.

Αφού ξεπεράστηκαν κατά τον οικολόγο αναπληρωτή µε την παρούσα κυβέρνηση δεισιδαιµονίες, προκαταλήψεις, πολιτικοί τακτικισµοί και παραπληροφόρηση τώρα όπως λέει, πρέπει να καλυφθεί το κενό (αέρος;) σχεδόν ενός αιώνα, οπότε και είχε απαγορευτεί η παραγωγή κάνναβης για καθαρά λόγους οικονοµικού ανταγωνισµού.

Εξάλλου, η πρόταση του για κάνναβη στα γλαστράκια βρήκε έδαφος, αφού στο φεστιβάλ µπορούσε κανείς να βρει νόµιµα σπόρους έναντι δύο ευρώ αλλά και τον εξοπλισµό (γλαστράκι, ποτιστικό).

 


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία