BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Κάνει πως τα ξέρει, θα µπορέσει να τα λύσει;

Σωστά το προσέγγισε το θέµα ο Σταύρος στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο της πλατείας ότι «τα προβλήµατα είναι γνωστά. Είναι η ώρα των λύσεων και όχι της καταγραφής», είπε βάζοντας σε πρώτο πλάνο τη µέριµνα για αύξηση του αγροτικού εισοδήµατος.

Κάνει πως τα ξέρει, θα µπορέσει να τα λύσει;

3
0

Εξάλλου, σχεδόν µια 4ετία κατέγραφε ο Βαγγέλης, που στην αποχαιρετιστήρια οµιλία του ως και για τον Ο∆ΙΑΓΕ, που περιµένει να ενεργοποιηθεί, µίλησε στον µακροσκελή απολογισµό του έργου του... Το θέµα είναι ότι ο νέος υπουργός, γρήγορα θα αντιληφθεί ότι οι εκκρεµότητες, µε εξέχουσα αυτή της κατάρτισης των στρατηγικών σχεδίων για τη νέα ΚΑΠ, είναι πολλές αλλά και δύσκολες.

ΜΕΡΑ

«Στη µεταµνηµονιακή Ελλάδα η αγροτική ανάπτυξη να βρει τη θέση που της αξίζει», η πρώτη δήλωση, µετά την ορκωµοσία, του νέου υπουργού της πλατείας. Βέβαια, νωρίτερα, µίλαγε για το νοικοκύρεµα που είχε κάνει ο Βαγγέλης. Α, ρε γενιά του 1972!

ΝΥΧΤΑ

Να πεις ο Βαγγέλης, αποχώρησε έχοντας µια τετραετία στους ώµους τους, όµως ο οικολόγος αναπληρωτής της πλατείας λέτε να την πλήρωσε επειδή πήρε πίσω το νοµοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς;

Ατσαλάκωτος

Τι να έλεγε ότι αιφνιδιάστηκε ή απογοητεύτηκε από την απόφαση του Πρωθυπουργού για αντικατάστασή του ο Βαγγέλης, που πέρασε µια τετραετία ατσαλάκωτος. Θυµήθηκε φεύγοντας, ότι στην αριστερά και στην πολιτική δεν µπήκε µε την προοπτική των υπουργικών και των άλλων θέσεων. Όµως ποιο γραφείο έτρεχε να προλάβει;

Στα junk mail

Τόσο καιρό ο Καραµπάσης έστελνε τις επιστολές σε λάθος ηλεκτρονική διεύθυνση γι’ αυτό δεν του απαντάγανε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ; Ουδέποτε πήραµε µήνυµα ότι δεν παρεδόθη η επιστολή µας, ως είθισται, λέει.Με τα πολλά κι αφού τις έβλεπαν ανηρτηµένες στον τύπο εδέησαν. Όµως και πάλι άνθρακες... στη Βιολογική για τους απορριπτόµενους.

Πολιτική βούληση

Για να δούµε τώρα ο Σταύρος, πως θα αντιµετωπίσει το θέµα των συντοπιτών του Λακώνων απορριπτόµενων στα βιολογικά. Στις τελευταίες επιστολές, το ύφος αµφότερων δεν ήταν και το καλύτερο. Ο νέος υπουργός, από τη θέση του βουλευτή µιλούσε για ευθύνες που δεν του αναλογούσαν, ενώ ο Λάκωνας πρόεδρος για «αφωνία και αβουλία».

 

Υβρίδια

-Νέο µνηµείο η απόφαση του προέδρου στη Νιρβάνας, η οποία εγκρίνει την υποβολή πρότασης που υπέβαλαν ως εταίροι τετράδα φορέων και ιδιωτικών εταιρειών, έναντι 573.033 ευρώ από το ΕπΑΛ, για συσχέτιση λέει αβιοτικών και βιοτικών παραγόντων για την ανάπτυξη µοντέλου πρόγνωσης νοσηµάτων σε µονάδες ιχθυοκαλλιέργειας!

-Τα tweet του Μπόλαρη µετά την επίσκεψη του στην Ένωση Καλαβρύτων του έφεραν γούρι. Κι επέστρεψε στο κυβερνητικό σχήµα παίρνοντας το... βαρύ χαρτοφυλάκιο Θρησκευµάτων.

-Μετά την Κατερίνα, και την Μιλένα, στο υπουργείο της πλατείας εδώ και µία δεκαετία δεν έχει βρεθεί σε επιτελικό ρόλο άλλη γυναίκα. Ήρθε, λοιπόν η ώρα της Ολυµπίας!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία