BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Τα έχει δροµολογηµένα ο Σταύρος τα θέµατα

∆ροµολογούνται, λέει ο νέος υπουργός της πλατείας, δεσµεύσεις που δεν ήταν δυνατόν, λόγω των µνηµονίων, να δροµολογηθούν. Για την άρση στο φόρο του κρασιού µιλάει;

Τα έχει δροµολογηµένα ο Σταύρος τα θέµατα

2
0

Επί των φορολογικών, πάντως, όπως αποκαλύπτει, «υπάρχει σχέδιο φοροελαφρύνσεων για τη στήριξη των αγροτών που είναι και εργοδότες, που περνάνε τα εισοδήµατά τους µέσα από συνεταιρισµούς για πολλούς λόγους, που λειτουργούν µέσα σε συνεργατικά σχήµατα». Ο ίδιος µάλιστα θεωρεί ότι «ό,τι εξαγγέλλεται πρέπει και να υλοποιείται». Βέβαια το διάστηµα που έχει για να ξεδιπλώσει το έργο του δεν είναι και ιδιαίτερα µεγάλο. Τουτέστιν, στη βράση κολλάει το σίδερο.

ΜΕΡΑ

Τalk of the town, έχει γίνει η διοργάνωση της νεας Agrothessaly το Φλεβάρη στη Σκεπαστή της Νεάπολης στη Λάρισα, καθώς αυτή την περίοδο κλειδώνουν οι αλλαγές τόσο στο σχήµα που θα έχει όσο και στη σύνθεση των εκθετών.

ΝΥΧΤΑ

Κατά πάντων βάλει ο Βάκης για το θέµα στην αιγοπροβατοτροφία και δη στο γάλα, δείχνοντας ως έναν εκ των υπευθύνων το Βαγγέλη, που «σαµποτάριζε και καθυστερούσε όπως η Πηνελόπη το υφαντό της», τη σύσταση της ∆ιεπαγγελµατικής.

 

Σκίαστρο

Τελικά µόνο ο Βαγγέλης µετεγκαταστάθηκε, αφού η µετακόµιση του υπουργείου της πλατείας δεν ευοδώθηκε ποτέ, όπως και αυτή του ΟΣ∆Ε από το µηχανουργείο στη Μεσογείων. Το µόνο φρεσκάρισµα, τα στόρια του 500ευρου στην αίθουσα συσκέψεων στη ∆ιεύθυνση Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης, γιατί τους έφαγε ο ήλιος και το τετραχίλιαρο για 25 καθίσµατα.       

Ξαπλόπουλος

«Αγροτάκο κάτσε να πληρώνεις τώρα αµοιβές και προγράµµατα για κάτι που θα κοπείς. Αγροτική ανάπτυξη λέγεται αυτό!», ένα εκ των πολλών σχολίων στην ανάρτηση του θέµατος για τις υπερωρίες των γεωτεχνικών του ∆ηµοσίου όσον αφορά την αξιολόγηση των Σχεδίων. «Πότε θα τελειώσουν µόνο δεν είπαν. Μπράβο χρηµατοδότηση τεµπελιάς», έτερο σχόλιο.     

Τον έφαγαν

Βρέθηκε τι έβγαλε... τον Βαγγέλη στη σύνταξη. Η επιµονή του (λέµε τώρα) για µοίρασµα δικαιωµάτων σε νέους και νεοεισερχόµενους. «Τα ιστορικά δικαιώµατα χωρίς χωράφια και παραγωγή έστειλαν τόσους και τόσους υπουργούς, ο Αποστόλου θα γλίτωνε; Όποιος τόλµησε να βάλει χέρι την πάτησε», λέει φίλος αγρότης στο Agronews.

 

Υβρίδια

-Μην επιχαίρετε για τη µείωση του εµπορικού αγροτικού ισοζυγίου λέει το ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας στους κυβερνώντες, καθώς αυτή ήταν αποτέλεσµα αναγκαστικής επιχειρηµατικής αντίδρασης στην πρωτοφανή κρίση που αντιµετώπιζε η αγορά και όχι απόρροια οργανωµένης προσπάθειας της Πολιτείας.

-Ο Κακαβάς, πες πες, λύνει τα θέµατα του κλάδου του. Με τη σύµφωνη γνώµη και του γενικού Χάρη, θα πληρωθούν υπερωρίες για αξιολόγηση των Σχεδίων.

-Τη µία µε τους δασικούς χάρτες, την άλλη µε το ΑΤΑΚ, την παρ’ άλλη µε το τιµολόγιο της ∆ΕΗ, ησυχία δεν βρίσκει ο αγροτικός κόσµος που εγκλωβίζεται µέσα σε µια ανείπωτη γραφειοκρατία που δεν τον αφήνει να κάνει την δουλειά του...

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία