BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Μην παρατραβήξει το κουβεντολόι

15
0

Τώρα σε ένα χρόνο, τι θα πρωτοπρολάβει να κάνει ο νέος υπουργός της πλατείας είναι ένα θέµα. Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι δεν είναι υπέρ των βιαστικών κινήσεων αλλά των αποτελεσµατικών. Κι ο Βαγγέλης, θα µου πεις που ‘χε µια τετραετία ακόµη αναζητείται το έργο. Από την άλλη, παρότι διερχόµαστε της µετάβασης από την µνηµονιακή περίοδο, το οικονοµικό πλαίσιο παραµένει ασφυκτικό και οι όποιες ειδικές παροχές στους αγρότες, όπως παραδέχθηκε ο νεοφώτιστος στον...καφέ µε τους διαπιστευµένους θα πρέπει πρώτα να συζητώνται µε το οικονοµικό επιτελείο.

Υβρίδια
«∆εν µε ρωτάτε, αλλά εγώ θα το πω». Αυτό τουλάχιστον θύµισε ο υφυπουργός Βασίλης όταν πήρε τον λόγο για να απαντήσει ένα άλλο ερώτηµα στη συνέντευξη µε τους διαπιστεύµενους στη Βάθη, και αναφέρθηκε στις νέες φυτικές ποικιλίες από τον ΕΛΓΟ ∆ήµητρα, για ελαιόλαδο, βαµβάκι, αµπέλια, όσπρια.

Πρόκειται για ποικιλίες που θα παραχθούν για πρώτη φορά από τη δηµοσίευση του νόµου του 1985, δήλωσε πανευτυχής!

Τα χαρακτηριστικά των νέων φυτικών ποικιλιών θα προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα υπό τις συνθήκες της κλιµατικής αλλαγής, και θα διακρίνονται για την βελτιωµένη απόδοση, την υψηλή ποιότητα και την αντοχή σε επιβλαβής οργανισµούς και καιρικές συνθήκες.

Σεκιούριτι

Mετά το ντου του Ρουβίκωνα, ήρθε και η προκήρυξη για οικονοµικές προσφορές ηλεκτρονικού διεθνούς ανοικτού διαγωνισµού για την ανάθεση υπηρεσιών φύλαξης- ασφάλειας δέκα κτηρίων στα οποία στεγάζονται κεντρικές υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Κάποιος να τους φυλάει...     

Μαρκετιές

Eκεί στη Νιρβάνας, το θέµα της Φέτας το ‘χουν ξεχειλώσει από όλες τις πλευρές, τώρα δια της...περιφοράς αποφάσισαν να αλλάξουν το µήνυµα της προώθησης του προγράµµατος στην Αµερική και στον Καναδά από Feta European Taste - Authentic Greek Cheese, σε Feta Taste of Europe Authentic Greek Cheese. Μαρκετιά, ε!     

Mαγκωµένοι

Ούτε καταργείται, ούτε δεν καταργείται ο φόρος στο κρασί, µε βάση τα όσα ειπώθηκαν τις προάλλες στην Βάθη στο πρώτο τετ α τετ γνωριµίας της νέας πολιτικής ηγεσίας µε τους διαπιστευµένους συντάκτες. Ακόµη λέει δεν την έχουµε δει την απόφαση του ΣτΕ, ας έρθει πρώτα και µετά τα ξαναλέµε...

 

Όλους, έναν έναν βλέπει τους παραγωγικούς φορείς της ζωικής η Ολυµπία και ενηµερώνεται. Το θέµα είναι ότι απαιτούνται λύσεις, η «αγαστή συνεργασία» που λέει και ξαναλέει στις ανακοινώσεις

δεν επαρκεί.

Αληθεύει ότι ο Βαγγέλης ό,τι του προωθούσε για επίλυση ο υφυπουργός της πλατείας του έλεγε «καλα-καλά» και το έβαζε στο συρτάρι;  Πάντως και ο Χανιώτης µίλησε για «αραχνιασµένα εργαλεία» στα συρτάρια της Βάθη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία