Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Βλέπουν τον λύκο και ψάχνουν τον ντορό

Όλοι οι αρµόδιοι στις δηµόσιες αναφορές τους οµονοούν ότι η εγχώρια κτηνοτροφία πρέπει να πάρει τα πάνω της να στηριχθεί επενδυτικά κλπ, κλπ. Βέβαια, κάποιοι ξεχνούν το µπάχαλο µε το χάρτη των νέων εξισωτικών.

agrosxolos

0
0

Απ’ την άλλη, µε επιδοµατικού τύπου πολιτικές, τύπου de minimis η τιµή για παράδειγµα στο αιγοπρόβειο δεν ανεβαίνει, όπως αντίστοιχα και στο κρέας, αν οι έλεγχοι και το πλαίσιο είναι γεµάτα τρύπες. Ακόµα και τώρα, ξεκινήστε ελέγχους, λένε οι κτηνοτρόφοι, απευθυνόµενοι στις κεφαλές στη Νιρβάνας, γιατί όλοι τον λύκο τον βλέπουν και ψάχνουν τον ντορό. Όσο για το γύρο, η συνταγή θα είναι µε...απ’ όλα;

Υβρίδια
Στην Κόρινθο, στην θέση «Λούτσα Παππά» της Τ.Κ. Εξαµιλίων δίδεται έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή ολοκληρωµένης µονάδας καλλιέργειας και επεξεργασίας φαρµακευτικής κάνναβης.

Η απόφαση ελήφθη από τη ∆ιεύθυνσης Περιβάλλοντος Πελοποννήσου και δηµοσιεύτηκε και προβλέπει τα πάντα όλα µέχρι τις συντεταγµένες που χωροθετούνται οι κορυφές του πολυγώνου του οικοπέδου του έργου.

Η έγκριση δίδεται σε πολυεθνική εταιρεία που εδρεύει στο Ψυχικό και είναι λέει ο πρώτος, και µεγαλύτερος προµηθευτής ιατρικής κάνναβης στο Ισραήλ και παγκοσµίως αναγνωρισµένος ως πρωτοπόρος της σύγχρονης ιατρικής κάνναβης.


Πέτρινα χρόνια
Αυτά κι αν είναι απτά αποτελέσµατα... µετά την πέτρινη 8ετία από την τελευταία πρόσληψη γεωτεχνικού, η έλευση του Σταύρου (ξέρω τα προβλήµατα), έφερε και την προκήρυξη 180 µόνιµων θέσεων εργασίας γεωτεχνικών. Τα καλά νέα τα προανήγγειλε από το βήµα του Φυτοπαθολογικού Συνεδρίου.

           

Βarbaros
Ο γύρος πάντως, το παλεύουν στη Βάθη και πέριξ να είναι λέει το πρώτο ΕΠΙΠ, της Ελλάδος στην ΕΕ, όπου θα πιστοποιηθεί η διαδικασία παρασκευής και η συνταγή του. Βέβαια, εκτός Ένωσης, δεν είναι λίγες οι χώρες που τον έχουν παλαιόθεν στις παραδοσιακές τους συνταγές. Φαντάσου, να έχουµε θερµό επεισόδιο λόγο γύρου, µε κανένα Barbaros!

           

Μία από τα ίδια
Τα γνωστά µε την προκαταβολή του τσεκ. Για µία ακόµη φορά, δεν απετεύχθη το κακό προηγούµενο µε τα λάθη και τις ελλειµµατικές πληρωµές της ενιαίας ενίσχυσης. Αµέτρητα τα τηλεφωνήµατα και τα µηνύµατα των αγροτών στο Agronews και την Agrenda, που όχι µόνο το 70% δεν είχε µπει αλλά ούτε το 20% από τα χρήµατα που δικαιούνται.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία