BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Το µακράς διαρκείας «έκοψε» την αγελαδοτροφία

Καλή η επικοινωνία, καλύτερη όµως η ουσία. Στην περίπτωση του κτηνοτροφικού κόσµου το φιλικό χτύπηµα στην πλάτη των πολιτικών, που κάθε φορά τους επισκέπτονται όταν ο κόµπος έχει φθάσει στο χτένι, και η αριθµολογία παροχών εν είδη εισοδηµατικής ενίσχυσης ή οι εισαγγελικές παρεµβάσεις και τα «ανώνυµα» πρόστιµα, λειτουργούν µόνο για λαϊκή κατανάλωση.

nd-roloi

8
0

Πάντως, ο εξ Οµορφοχωρίου βουλευτής του κυβερνώντος κόµµατος λέει εµµέσως πλην σαφώς ότι τα λεφτά δεν είναι για «χόρταση», είναι µέχρι να αποδώσουν τα µέτρα ελέγχου στην αγορά γάλακτος. Παντεσπάνι δηλαδή...

Υβρίδια
Μήνυµα χωρίς χρέωση: «Το 95% των τροφίµων παράγονται άµεσα ή έµµεσα από το έδαφος, το οποίο φιλοξενεί το 1/4 της βιοποικιλότητας του πλανήτη. Υπολογίζεται ότι θέλει 1.000 χρόνια για να σχηµατιστεί 1 εκ. χώµατος», δήλωσε ο υπουργός της πλατείας µε αφορµή την Παγκόσµια Ηµέρα Εδάφους.

Αlert και από Greenpeace και WWF Ελλάς, που τονίζουν πως αποµένουν 12 χρόνια πριν η ανθρωπότητα χάσει οριστικά κάθε πιθανότητα συγκράτησης της θερµοκρασίας του πλανήτη στο +1,5°C, καλώντας σε εθνική... συνεννόηση.

Όλα καλά και στην πορεία του ΕπΑΛ που φιλοξενήθηκε στην Κρήτη µε προεδρεύοντα τον Γενικό, Χάρι και ζητήθηκε η συνέχιση των ενεργειών για ενεργοποίηση νέων µέτρων του Προγράµµατος,. Για να δούµε...

Σακίδιο
Μία ώρα άργησε ο υπουργός της πλατείας στο ραντεβού µε τους περιφερειάρχες. Έτρεχε µε το σακίδιο στην πλάτη να τα προλάβει όλα, αφού πρώτα πήγε στα Καλάβρυτα µε τον πρωθυπουργό, µετά πέρασε και από τη Βουλή για να ορκίσει στην Επιτροπή Εµπορίου και τους νεοφερµένους στον ΕΦΕΤ. Πολλή δουλειά!

Μασέλα
Ποιο ήταν το σχόλιο Τσίπρα όταν αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Καλαβρύτων στο θέµα της εκπροσώπησης στις ευρωπαϊκές αγροτοσυνεταιριστικές οργανώσεις αντί συνεταιρισµένων αγροτών, ιδιωτών; Η µηχανοπαρέα πάντως ετοιµάζεται για γερή «δαγκωνιά» στα προγράµµατα και το διαφηµίζει. Άραγε είναι αληθινή η δυσφορία στο υπουργείο;

Μαέστρος
Μετά την αποµάκρυνση Τσιάλτα, µε τον ΕΦΕΤ αποκαθίστανται οι δίαυλοι επικοινωνίας µε το υπουργείο της πλατείας. «Μια κορυφαία ορχήστρα χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο των µουσικών και την ικανότητα του µαέστρου της», λένε οι εργαζόµενοι στον Φορέα. Τώρα, αν ο νέος είναι «ικανός µαέστρος» ή απλά ηµέτερος, θα φανεί στο... χειροκρότηµα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία