BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ριχάρδος στο τσεκ για ρεύµα στους αγρότες

Με στοργή και προδέρµ η ∆ΕΗ στους αγρότες, που τους λέει δεν θα σας κόψω το ρεύµα στα καλοκαιρινά ποτίσµατα (εφόσον δεν έχει εκδοθεί λογαριασµός), αρκεί να µπείτε σε ρύθµιση µε αίτηση, µε τη συγκεντρωτική σούµα προς πληρωµή να έρχεται λίγο αργότερα, το Σεπτέµβριο. Η άλλη καλοσύνη Παναγιωτάκη, που σηµειωτέον εξετάζεται από τους αρµόδιους, είναι να δίνεται ως εγγύηση (ενέχυρο) εκ µέρους των παραγωγών αν δεν πληρώσουν για µερικούς µήνες, το τσεκ, µε µορφή εκχώρησης ή πάγιας εντολής από τον τραπεζικό λογαριασµό τον οποίο έχουν δηλώσει στο ΟΣ∆Ε και µετά; ...ήρθαν οι εκλογές!

rixardos

10
0

Υβρίδια
-Στις Σέρρες οι παραγωγοί µηδικής είναι ένα βήµα πριν να βάλλουν φωτιά στις αποθήκες τους που είναι ασφυκτικά γεµάτες από την απούλητη σοδειά τους, προκειµένου να κάνουν χώρο για τη νέα που έρχεται τον Απρίλιο.

-Τα αίτια για την κατάσταση ασφυξίας στις τάξεις των τριφυλλοκαλλιεργητών του νοµού, όπως λένε παραγωγοί στην Agrenda, έλκουν τις ρίζες τους στην εσφαλµένη πολιτική που ακολουθήθηκε από τους ιθύνοντες µε τις καλλιέργειες για την παραγωγή ζωοτροφών.

-H κατάρρευση της κτηνοτροφίας, λόγω της τιµολογιακής πολιτικής στο γάλα από τις βιοµηχανίες και οι συστάσεις τους για µειωµένες παραδόσεις, έχει στεγνώσει τους κτηνοτρόφους. Κι έτσι, η αντίδραση είναι αλυσιδωτή!

 

Του ‘ρθαν τα γίδια
Ο ΕΛΓΑ είναι πλεονασµατικός από τους κτηνοτρόφους και ελλειµµατικός από την αγροτική παραγωγή, λέει ο πρώην αναπληρωτής οικολόγος υπουργός της πλατείας, που αφότου έφυγε συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει δεύτερη φορά για κτηνοτροφία στην Ελλάδα. Είναι, που λέµε, τώρα του ήρθαν τα γίδια...

           

Πτήση για Χαράρε
Ετοιµάζουν βαλίτσες για το Χαράρε της Ζιµπάµπουε ο Σταύρος και ο Τέρενς, µετά την επίσκεψη στο υπουργείο της πλατείας του Βαγγέλη, του ελληνικής καταγωγής υφυπουργού Γεωργίας στην εν λόγω χώρα της Νοτιοανατολικής Αφρικής. Το ταξιδάκι ή αλλιώς η επιχειρηµατική αποστολή θα φέρει, λέει, συνέργειες µεταξύ των δύο αυτών χωρών.

           

Star Wars
Εκεί στον ΕΦΕΤ, από τότε που πήγε ο Χρόνης, βάλθηκε να αποδείξει στον Βαγγέλη (πρώην υπουργό της πλατείας) ότι δεν είναι άσχετος µε το αντικείµενο όπως τον είχε κατηγορήσει. «Πυροβολεί» κάθε βδοµάδα µε δελτία για ελέγχους σε επιχειρήσεις τροφίµων, πρόστιµα και ανακλήσεις από πιάτα µε παραστάσεις Frozen και Star Wars.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία