BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Μετά την 5η Λεωφόρο για µύδια στην Γκραν Πλας

Ο Λαρισαίος υφυπουργός της πλατείας πήγε τις προάλλες στις Βρυξέλλες (δεν µπόρεσε ο Σταύρος) και ως άλλος Μακρόν αναφέρθηκε στην πυξίδα που πρέπει να ακολουθήσει η Ευρώπη τα επόµενα χρόνια στον πρωτογενή τοµέα, συµπληρώνοντας παράλληλα και το φωτογραφικό του άλµπουµ µε εικόνες από το γνωστό κτίριο Justus Lipsius.

697-64

7
0

Τώρα, όσο για την ΚΑΠ µετά το 2020, πέρα από τα λεφτά που θα είναι λιγότερα και τις δαπανηρές υποχρεώσεις και τα ορόσηµα, για την ώρα τίποτα, αφού λέει οι τελικές θέσεις της χώρας θα εξαρτηθούν από τη συνολική πορεία των διαπραγµατεύσεων. Τουτέστιν, Φέτααα....

Υβρίδια

-Με την πολύπαθη ζαχαροβιοµηχανία, το έχουν τερµατίσει οι αρµόδιοι, καθώς πλέον η κατάθεση αίτησης υπαγωγής στον Πτωχευτικό είναι όλο και πιο κοντά. Το θέµα το αφήνουν να έρπεται, εκλογές γαρ, κι ένα λουκέτο δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

-Οι επενδυτές, πάντως, παραµένουν άφαντοι παρά τα χρονικά ορόσηµα Πιτσιόρλα. Αναδεικνύονται σε υπόθεση «να ‘χαµε να ‘λέγαµε» και µένει να φανεί αν τελικά η ΕΒΖ θα τριχοτοµηθεί.

-Μόνο µερίµνησαν οι 217 εργαζόµενοί να µεταταχθούν στο ∆ηµόσιο ή να υπαχθούν σε προσυνταξιοδοτικό πρόγραµµα, ενώ ο υπουργός της πλατείας υποσχέθηκε de minimis 1 εκατ. για τους 300 τευτλοπαραγωγούς που τους έβγαλαν σε...εθελουσία.

 

Μελετηροί
Αλήθεια, ο υπουργός της πλατείας γιατί δεν πήγε τις προάλλες στο συµβούλιο υπουργών στις Βρυξέλλες; Για να ανακοινώνει de minimis; Πάντως στο θέµα της ΚΑΠ, παρότι κρίσιµο, οι έχοντες την πολιτική ευθύνη το ‘χουν πιάσει ελαφριά τη καρδία. Βαριά θα είναι µόνο η µελέτη που έχει προκηρυχθεί προς 800.000 ευρώπουλα.


Νιρβάνα
Ο Χρόνης ανακοινώνει κάθε βδοµάδα και νέα πρόστιµα σε επιχειρήσεις τροφίµων (σε ποιους κι αν γίνονται απαιτητά είναι άλλο θέµα), αφήνοντας την οδό Νιρβάνας και τα ισοζύγια γάλακτος στην ησυχία τους... Εξάλλου, το λέµε και το ξαναλέµε οι ανακοινώσεις υποβολής προστίµων χωρίς ονοµατεπώνυµο είναι σαν να µην έγιναν.

           

Τηλεπερσόνα
To είδαµε κι αυτό και απορήσαµε (για το ξεκάρφωµα), ο Τάκης µε τα λεµόνια ζητάει φουλ αγροτικό πρόγραµµα στο κρατικό κανάλι. Το σπίτι στο λιβάδι, δεν το βλέπει; Μήπως να του δώσουν καµία εκποµπή, µε τόσα δορυφορικά µπαστουνάκια που θα στηθούν προσεχώς; Μην πάει χαµένη τέτοια τηλεπερσόνα!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία