BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Στα συρτάρια αραχνιασμένες αγροτικές μελέτες

Αν φοβάσαι..κλείσε τα μάτια

48_22

9
0

Περί τις 1.500 µελέτες από το 1990 βρίσκονται λέει αραγµένες στα συρτάρια των εκάστοτε υπουργών Γεωργίας, χωρίς να έχουν αξιοποιηθεί. Παραγγέλθηκαν, πληρώθηκαν αλλά ποτέ δεν συνδέθηκαν µε τον πρωτογενή τοµέα παρά τα µεγαλόπνοα σχέδια τα οποία αυτές κατέγραφαν. Βέβαια, κάποιοι θα πουν ότι το µόνο που άλλαξε, είναι πως ο κλάδος υπέστη περαιτέρω συρρίκνωση, εξάλλου ποιος κοιτάει την ηµεροµηνία λήξης... Άλλοι πάλι, θα πουν ότι πλέον τα εν λόγω κείµενα, αποκτούν και ιστορικό χαρακτήρα. Κατά τα λοιπά περνάµε στην 4η Βιοµηχανική Επανάσταση, µε υλικά από την... πρώτη.

Υβρίδια

Στα αναπτυξιακά – επενδυτικά µέτρα Αλιείας των ευρωπαϊκών πόρων κινούνταν σε µονοψήφιο ποσοστό, ενώ από τις 23 αιτήσεις για Περιοχές Ολοκληρωµένης Ανάπτυξης Ιχθυοκαλλιεργειών, εγκρίθηκε µόνο η µία!
«Όλα αυτά ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. ∆εν θα αφήσουµε αυτόν τον «εθνικό πλούτο» αναξιοποίητο», είπε τελευταία η υφυπουργός της πλατείας προαναγγέλλοντας ευρύ διάλογο µε τους ανθρώπους της παραγωγής. 
Ζητούµενο βέβαια, όπως πάντα, τα λόγια να γίνουν έργα και να προχωρήσουν οι εξαγγελίες για νέες επενδύσεις στις υδατοκαλλιέργειες και η αύξηση της αξίας των εξαγωγών στο 1 δις µε ορίζοντα 10ετίας... βέβαια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία