BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Το «σεμνά και ταπεινά» τελικά αποδίδει

Μήπως εκεί στο Σύριζα μπερδεύουν την βασιλόπιτα με τα cupcakes;

48_26

25
0

Καλά φαίνεται να το πάει ο Τρικαλινός υφυπουργός της πλατείας, που προς ώρας δεν έχει πατήσει κάποια πεπονόφλουδα. Ο ίδιος, αν µη τι άλλο, κινείται πιστά στο δόγµα «σεµνά και ταπεινά» και δεν βάζει µπροστά το «εγώ», σε αυτά που ανακοινώνει, κάτι που σίγουρα αξιολογείται θετικά από το Μέγαρο Μαξίµου. Το µήνυµα εξάλλου µε την αναθέση στο πρόσωπό του πέραν της ΚΑΠ και της ευθύνης της γραµµατείας Κοινοτικών Πόρων, µάλλον κάτι δείχνει, προς όλες τις κατευθύνσεις εντός του «στρατηγείου» της πλατείας.

Υβρίδια

 Τα µνηµόνια επέβαλαν περιορισµό στις προσλήψεις στο «βαρύ» ∆ηµόσιο. Όµως τώρα ξαναστήνεται το έδαφος σαν να µην πέρασε µια µέρα από την περίοδο προ κρίσης, για να µπει κόσµος.

  Στην Νιρβάνας, λέει, ετοιµάζεται το νοµοθετικό πλαίσιο για την αντιµετωπίση των ελληνοποιήσεων, το οποίο όµως όπως υποστηρίζουν οι επικεφαλής δεν µπορεί να είναι αποτελεσµατικό χωρίς ελεγκτές-γεωτεχικούς,…παρκαρισµένους επί 24ώρου στα σύνορα.

Το ζητούµενο, βέβαια,
είναι η αποφασιστικότητα που επιδεικνύεται να πάρει σαρκα και οστά, καθώς οι παρανοµούντες γνωρίζουν δρόµους και… παραδρόµους για να ξεφεύγουν από τις αρχές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία