BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ήταν στραβό το κλίµα το έφαγε και η Πράσινη

'Ελα να δεις σε πόσες Επιτροπές με έχουν βάλει...

48_27

10
0

Xωρίς χρηµατοδοτικά εργαλεία, χωρίς φυτοπροστασία και µε αθέµιτο ανταγωνισµό που να πάνε οι αγρότες µετά το 2020; Αυτό είναι επί της ουσίας το γενικό ερώτηµα που έθεσε στην παρέµβαση του στη σύνοδο των Βρυξελλών ο Μαυρουδής. Και αυτή τη φορά στην συζήτηση για την «Πράσινη Συµφωνία», ούτε λίγο ούτε πολύ επανάλαβε, αυτά που λέει κάθε φορά, ότι: οι πολλές φιλοδοξίες κοστίζουν και αν µη τι άλλο η νέα ΚΑΠ θα πρέπει να διατηρήσει το ταµείο της στα ίδια επίπεδα για να µην χαθεί η...ολιστική της προσέγγιση.

 

Υβρίδια

Αλήθεια, ποιος είπε ότι o ΕΛΓΑ είναι κοινωφελές ίδρυµα; Γιατί οι αγρότες δεν θεωρούν κάτι τέτοιο, αφού ούτε στην ώρα τους παίρνουν τις αποζηµιώσεις, ούτε ακέραιες µε βάση αυτά που πληρώνουν. Αντίθετα, διαχρονικά αξιοποιείται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις ως εργαλείο εκτόνωσης καταστάσεων.

Εξάλλου, ο αγροτικός κόσµος που είναι κι αυτή τη φορά στους δρόµους στα αιτήµατα αιχµής που προτάσσει είναι τα παρατράγουδα του ΕΛΓΑ και οι κακοπληρωµένες αποζηµιώσεις που λαµβάνει, όταν τις λαµβάνει.

Τώρα, αν αυτό που λείπει είναι η ενιαία εφαρµογή των εκτιµήσεων σε φορητό υπολογιστή ή κάποιο άλλο...µπαστουνάκι, είναι µάλλον άλλη υπόθεση!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία