BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ο tempora O mores στο συνεταιριστικό

Εδώ που τα λέμε, θα μπορούσε να γίνει κάτι και με το αγροτικό πετρέλαιο;

48_32

10
0

Με αφορµή το νόµο συνεταιρισµών λάβαµε την εξής επισήµανση:
Αγαπητή Agrenda, Η Κυβέρνηση του Ελευθερίου Βενιζέλου, µε Υπουργό Εθνικής Οικονοµίας τον Ανδρέα Μιχαλακόπουλο, φέρουν για ψήφιση, ενώπιον του Ελληνικού Κοινοβουλίου, το Ιδρυτικό προοδευτικό σχέδιο νόµου , για τους Συνεταιρισµούς στην χώρα, ο οποίος έχει συνταχθεί από τον Γενικό Γραµµατέα του Υπουργείου Αλέξανδρο Μυλωνά και τον καθηγητή Γεωργικής Οικονοµίας και Συνεταιρισµών της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών Σωκράτη Ιασεµίδη. Το νοµοσχέδιο ψηφίζεται στις 31.12.1914 και δηµοσιεύεται στην Εφηµερίδα της Κυβερνήσεως στις 24.1.2015 (ΦΕΚ33/1915) λαµβάνοντας τον αριθµό 602 . Εκατό χρόνια µετά, στις 4.3.2020 η Κυβέρνηση Μητσοτάκη µε Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, τον Μ. Βορίδη, ψηφίζουν στην Ελληνική Βουλή, ένα σχέδιο νόµου, το οποίο καταλύει την έννοια του αγροτικού συνεταιρισµού. O tempora O mores !

Υβρίδια

Αλήθεια τόσες τροπολογίες πέρασαν στο συνεταιριστικό, µία ρύθµιση που ζήτησε ο Μάξιµος βάραινε;

Ο θεσσαλός βουλευτής της Ν∆ ζητά να ολοκληρώσουν την ΚΥΑ που ξεκίνησε επί των ηµερών του στη Βάθη και µείωσε τον αριθµό των δέντρων του προγράµµατος δάσωσης αλλά δεν πρόκανε, (σ.σ παραίτηση-µάχη στο γάλα), και θα δικαιώσει όσους είχαν ελεγχθεί και καλούνται να επιστρέψουν επιδοτήσεις.

Το Μεγάλο Ελευθεροχώρι της Λάρισας είναι χαρακτηριστικό παράδειγµα της οικονοµικής καταστροφής που υφίστανται οι παραγωγοί από διάφορες περιοχές, που καλούνται να επιστρέψουν το σύνολο των ενισχύσεων που έλαβαν γιατί ελέχθησαν πριν την εφαρµογή της νέας ΚΥΑ και βρέθηκαν µε λιγότερα από τα τότε προβλεπόµενα δέντρα.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία