BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Όταν ανακοινώνουμε αντί να πληρώνουμε

Φαντασθείτε τι θα γίνει όταν πληρωθεί και το τσεκ!

48_99

10
0

Μην ανησυχείτε τα «λεφτά υπάρχουν», λέει [σ.σ υπάρχει και η σχετική µέριµνα µε τα 60 εκατ. από τον προϋπολογισµό], ο ΕΛΓΑ σε πληγέντες του παγετού που δεν έχουν δει ακόµη να µπαίνει κάποια πίστωση στο λογαριασµό τους, αποδίδοντας την χρονοκαθυστέρηση σε ζητήµατα εσωτερικής δυσλειτουργίας σε κάποια υποκαταστήµατα και στην γραφειοκρατία που συνοδεύει τα πορίσµατα. Σηµειωτέον, για να µην γίνει οποιαδήποτε… παρερµηνεία για την «συνέπεια» και «ακρίβεια» των πληρωµών (λέµε τώρα) η σχετική ανακοίνωση, έφυγε ταυτόχρονα και από το τη Μεσογείων και από την πλατεία Βάθη.

«Μετά από επικοινωνία του Αγροτικού Συλλόγου µε τον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ, µας έκανε ξεκάθαρο ότι η περιοχή µας δεν έφτασε στους 40 °C το τελευταίο διάστηµα
και γι’ αυτό τον λόγο δεν προβλέπεται στον κανονισµό του ΕΛΓΑ να γίνουν εκτιµήσεις και άρα δεν
µας αποζηµιώνει».

 Η απάντηση αυτή δόθηκε στον ΑΣ Ζαγοράς. Τώρα, ο σύλλογος καλεί τους αγρότες σε επαγρύπνηση για κινητοποιήσεις µε αίτηµα την αναπλήρωση του χαµένου εισοδήµατος.

 Στα αιτήµατα η αλλαγή του κανονισµού του ΕΛΓΑ, ώστε να γίνει δηµόσιος και κρατικός φορέας και να αποζηµιώνει στο 100% για όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους. Πες το κι…έγινε!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία