BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Καραβάνι τα προβλήμματα της κτηνοτροφίας

Ανέλαβα εγώ τις λαϊκές αγορές και ο Βολουδάκης τα βοσκοτόπια.

48_6

42
0

Έξαλλος είναι ο κτηνοτροφικός κόσµος µε τον υπουργό της πλατείας, που παρότι αρθρογραφεί για την αγροτική διπλωµατία, στις δηµόσιες λοιπές αναφορές του δείχνει να σνοµπάρει τους γνήσιους εκφραστές του πρωτογενούς, όταν κριτικάρουν και αναδεικνύουν τα λάθη και τις παραλείψεις. Θρυαλλίδα, η αδιαφανής κατανοµή των δικαιωµάτων από το Εθνικό Απόθεµα και οι δηλώσεις του για «τα σκυλιά αλυχτάνε αλλά το καραβάνι προχωρά». Όπως και να ‘χει, οι κτηνοτρόφοι λένε, πως η υπόθεση έχε πάρει τη δικαστική οδό, καθώς υπολογίζουν πως «πάνω από 120.000.000 ευρώ έχουν κλαπεί από αγροτικές επιδοτήσεις την τελευταία διετία».

  • Χαρούµενος έφυγε τις προάλλες από τον Άδωνι, ο Λευτέρης της Ε∆ΟΚ, αφού όπως τον ενηµέρωσε ο νέος Αναπτυξιακός θα είναι κλαδικός στη φιλοσοφία του, τουτέστιν τα επενδυτικά θέµατα του κτηνοτροφικού κλάδου και εν γένει του κρέατος θα αντιµετωπίζονται.
  • Στόχος του υπουργείου, λέει, είναι η έγκριση των επενδυτικών σχεδίων που υποβάλλονται προς ενίσχυση στον Aναπτυξιακό Nόµο, να µην ξεπερνά τις 60 ηµέρες, έναντι των 600 και πλέον ηµερών που ήταν ο µέσος χρόνος τα προηγούµενα έτη.

  • Σηµειωτέον ότι ο νέος Αναπτυξιακός που είναι σε διαβούλευση και φέρει σηµαντικές αλλαγές, θα τεθεί σε εφαρµογή από την 1/1/2022.

     

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία