BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Στο βωμό της μικροπολιτικής τα βοσκοτόπια

Χωρίς τον Δρόσο δεν έχουμε δροσιά!

48_7

55
2

Αυτό που καταδεικνύεται άλλη µια φορά από τις κακές πληρωµές της ενιαίας και τις παλινωδίες µε τα βοσκοτόπια και το απόθεµα, είναι ότι το ένα λάθος φέρνει το άλλο, και η όποια µικροπολιτική επιχειρείται µε τη µορφή ΚΥΑ, ΥΑ και κ.ο.κ. µόνο αναστάτωση και ερωτηµατικά φέρνει. Κατά τα λοιπά, οι διαµαρτυρίες των Κρητικών και λοιπών αγροτών χάνονται στη… µετάφραση του δόγµατος «µαζί µε τα ξερά καίγονται και τα χλωρά», ενώ τα περί «µόνο µέσα από το διάλογο µπορούν να βρεθούν λύσεις» του Σίµου, στην παρούσα φάση δείχνει ότι το θέµα συνεχίζει να µπάζει από παντού. Εξάλλου, όταν παρίσταται σε τέτοιες συσκέψεις και ο Τάκης µε τα λεµόνια…

  • Ξαναγέµισαν προηµερών, οι αγορές Αθήνας και Θεσσαλονίκης µε εισαγόµενα αµφιβόλου ποιότητας λεµόνια, ενώ υπάρχουν καταγγελίεςγια ελληνοποιήσεις στις κατά τόπους αγορές.
  • Το γεγονός αυτό δηµιουργεί έντονες πιέσεις για τους Έλληνες παραγωγούς καθώς ντόπιοι έµποροι κάνουν «λάσπη» τις τιµές, και βυθίζοντας σε τέλµα την προοπτική της καλλιέργειας που αδυνατεί να υπερβεί τα αυξηµένα κόστη.
  • Στα συνεχή ερωτήµατα και τις οχλήσεις του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιαλείας αλλά των σχετικών επερωτήσεων στη Βουλή των κοµµάτων της αντιπολίτευσης, το υπουργείο της πλατείας ποιεί τη νήσσαν…
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

17-11-2021 06:52ΞΥΛΑΡΑΚΙ

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΞΥΛΑΡΑΚΙ. ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΟΠΟΔΆΡΕΣ ΣΑΣ.

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία