BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Η πολιτική διαίρει και βασίλευε έχει πάντα το κοινό της

Εκεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ μου ζητάνε και κουλούρι και τυρί!

48_103

148
2

Oι Κρητικοί επιµένουν στο θέµα απόθεµα-βοσκοτόπια και της ΚΥΑ που πλήττει όπως λένε οριζόντια τους πάντες (σ.σ χλωρά και ξερά) και ζητούν συνάντηση µε τον πρωθυπουργό, αφού η ηγεσία του υπουργείου της πλατείας και οι διορθώσεις της ∆οµοκού δεν τους…καλύπτουν. Πολλοί πάντως αναρωτιούνται γιατί δεν έχει παρέµβει ακόµη η δικαιοσύνη, µετά από όλα όσα έχουν γίνει σε βάρος των πραγµατικών δικαιούχων ενισχύσεων. Εξάλλου µε «αποφάσεις µπαλώµατα» και µικροκοµµατικές εξυπηρετήσεις δεν θα ξεχωρίσει ποτέ η ήρα από το σιτάρι.

  • Το…κουράσανε εκεί στη Βάθη το θέµα µε τη διαχείριση των αποθεµάτων σταφίδας. Ακόµη και κυβερνητικοί βουλευτές θέτουν ζήτηµα απουσίας αποτελεσµατικού σχεδίου και καθυστερήσεις από το υπουργείο να αντιµετωπιστεί έγκαιρα το ζήτηµα.
  • Το κλείσιµο σηµαντικών διεθνών αγορών ελέω covid και Brexit και η υπέρ-συσσώρευση αποθεµάτων της περασµένης σοδειάς, πλήττει παραγωγούς, συνεταιρισµούς µε αποτέλεσµα σήµερα «το προϊόν να µην έχει τιµή» και η αγορά να έχει καταρρεύσει.
  • Ο Σπήλιος στις Βρυξέλλες φέρεται να ζήτησε κατ’ εξαίρεση έγκριση για απόσυρση των αποθεµάτων. «Να έχουµε την πολιτική βούληση να λάβουµε τα έκτακτα µέτρα στήριξης τόσο µε εθνικούς όσο και µε ενωσιακούς πόρους», είπε σχετικά.

 

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

24-11-2021 14:47ΛΑΣΙΘΙΩΤΗΣ

ΠΟΙΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;;;; 5 ΧΩΡΙΆ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΚΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΥΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ. ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΦΤΑΣΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ . ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ. ΠΊΣΩ ΈΧΕΙ Η ΑΧΛΆΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΆ. ΣΥΜΒΟΥΛΗ-ΒΓΗΤΕ ΓΙΑ ΈΡΑΝΟ ΚΑΘΊΚΙΑ.

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία