BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Υποχρεωτική αγρανάπαυση φέρνει το ηλεκτροσόκ

Πέντε κορίτσια τραγουδούν τη νύφη όταν στολίζουν και άλλα πέντε το γαμπρό όταν τον μπαρμπερίζουν.

48_107

599
0

Περίµεναν πως και πως οι αγρότες τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για την κάλυψη των επιβαρύνσεων που επέρχονται στο αγροτικό ρεύµα από τη ρήτρα αναπροσαρµογής. «Μας έβαλαν τη ρήτρα από τον Αύγουστο 700 ευρώ παραπάνω και τώρα θα επιδοτηθούµε 80% γι’ αυτό το ποσό. Με τις ποµώνες σταµατηµένες από αρχές Σεπτεµβρίου»[…] «ό,τι και να παράξουµε δεν πρόκειται να σηκώσουµε κεφάλι, πάλι θα είµαστε µέσα», ανάµεσα στα πολλά σχόλια που δέχθηκε το Agronews που διανθίζονταν και από τις διαµαρτυρίες για την υπο…λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ και τις κουτσουρεµένες επιδοτήσεις. Μονόδροµος, κατ’άλλους, η υποχρεωτική αγρανάπαυση!

  • Σε γόρδιο δεσµό εξελίσσεται το θέµα µε τον ΑΤΑΚ στην υπόθεση των επιδοτήσεων.
  •  Όπως πληροφορείται η στήλη, οι αγρότες θεωρούν πως η λύση που προτείνεται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι εφαρµόσιµη και άµα δεν γίνουν κατάλληλες προσαρµογές θα γίνει «σφαγή», δεδοµένου ότι
    θα µείνουν εκτός χιλιάδες στρέµµατα.
  •  Το πρόβληµα θα επανεξεταστεί σε συνάντηση που έχει προγραµµατιστεί για την Τρίτη 28 ∆εκεµβρίου, µεταξύ αντιπροσωπείας αγροτών µε τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, στην Αθήνα, µε σκοπό να βρεθεί η χρυσή τοµή και να κλείσουν οι δηλώσεις.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία