BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Η εποποιία ενός υπουργού πoυ έγινε viral

Για να το πω αγροτικά, στην Αιτωλοακαρνανία δεν πρόκειται να πιάσει ούτε τον σπόρο!

48_113

299
1
Στις δηµοσκοπήσεις όπου βαθµολογούνται οι υπουργοί της κυβέρνησης υπάρχει και η περίπτωση Λιβανού. Το 46,3% δεν τον γνωρίζει καν και το 16,2% δεν µπορεί να τον βαθµολογήσει. ∆ηλαδή υπάρχει ένα ποσοστό σχεδόν 59% που δεν ξέρει ούτε ποιος είναι ούτε τι κάνει. Βέβαια ο ίδιος φρόντισε να γίνει γνωστός µέσα σε µία µέρα µε το βιντεάκι, όπου εµφανίζεται να χασκογελάει για τις τσάντες µε τα χρήµατα που µοιράστηκαν το 2007 στην Ηλεία. Αυτό κι αν είναι εποποιία… Εξάλλου, τι κι αν οι αγρότες βρίσκονταν στους δρόµους και η κατάσταση στην αγροτική οικονοµία στα Τάρταρα; 
  • Ξινό του βγήκε το άτυπο των υπουργών στο Στρασβούργο του Σπήλιου, που απεκδύθηκε αιφνιδίως το κοστούµι του υπουργού αφήνοντας στη θέση του τον γενικό, για τις κεντρικές φωτογραφίες. Εξάλλου, σε αυτό ο δεύτερος είναι καλός.
  • Όσο για το στόχο για γεωργία χαµηλού άνθρακα, τι ζητάει η χώρα µας; « Ένα ελκυστικό και βιώσιµο σύστηµα για τους αγρότες µας που θα είναι εύκολο στην εφαρµογή και επικερδές».
  • Ποιος θα πληρώνει τι και µε τι κίνητρα θα γίνει αυτό, δεν ειπώθηκε ακριβώς, µάλλον για να µην χαλάσει εντελώς το mood του άτυπου στην ευρωπαϊκή πόλη.
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

18-02-2022 11:47Ζωή

Οι αγρότες δουλεύουν στα χωράφια, και οι πολιτικοί τους δουλεύουν κανονικά. Λυπάμαι, για τους Υπουργούς Α.Α.Τ. που κατά καιρούς υπηρετούσαν, υπηρέτησαν και υπηρετούν στο υπουργείο, γιατί τους αγρότες δεν τους αντιπροσώπευσαν ποτέ! Οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου! Όταν υπάρχουν τεράστια προβλήματα άλυτα εδώ και χρόνια, όταν έχει μειωθεί ο αγροτικός πληθυσμός δραματικά, όταν η ύπαιθρος έχει ερημώσει ακόμη και σήμερα αυτό που θεωρούν μείζονος σημασίας θέμα είναι η εκπαίδευση των αγροτών μέσω σεμιναρίων και διαδικτύου.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία