BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Μα πόσα εκατοµµύρια πια… που θα έλεγε και η κύρια της διαφήµισης

Φαντάσου να είχαμε κάνει και πρόβες...

48_118

309
0

Κυριολεκτικά κόκκινο έχει χτυπήσει η αγανάκτηση του αγροτικού κόσµου που ακούει για µοίρασµα εκατοµµυρίων και για µέτρα που θα εκτονώσουν την κρίση που βιώνουν από πανδηµία, ακρίβεια, ρωσο-ουκρανική διένεξη. «Από το φθινόπωρο έχετε «µοιράσει» εκατοµµύρια στους αγρότες µόνο για το θεαθήναι, χωρίς να έχουµε πάρει ακόµη ούτε ένα ευρώ, ενώ τα έξοδα έφτασαν στο τριπλό. Το κακό είναι ότι αυτό περνάει στον κόσµο που δεν γνωρίζει και νοµίζει ότι κάθε φορά που γίνονται εξαγγελίες γεµίζουν οι τσέπες των αγροτών που τα τρώνε στα µπουζούκια και τα cayen», σχόλιο φίλου αγρότη…

  • Πόσο καλά τα λέει ο καθηγητής Καραντινινής στο άρθρο του στο Agronews για τις εκλογές στην ΕΘΕΑΣ. Μέσα σε λιγότερο από 1500 λέξεις περιγράφει το ελληνικό αγροτικό γίγνεσθαι µε τις προσκλήσεις αγροδιατροφής.
  • «Οι νέος αιώνας θα είναι πολύ απαιτητικός για γεωργία, και συνεταιρισµούς», γράφει τονίζοντας ότι οι συνεταιρισµοί θα πρέπει να αποτελέσουν τις βαριές µηχανές διακυβέρνησης της νέας ελληνικής γεωργίας του 21 ου αιώνα.
  •  «Το νέο 21/µελές διοικητικό συµβούλιο της ΕΘΕΑΣ µετά την 2α Απριλίου, δεν πρέπει να καταµετράει κοµµατικά κουκιά, αποχρώσεις και εξαρτήσεις, αλλά να προσµετράει συνεταιριστικές περγαµηνές, διοικητικά προσόντα και προσωπική ακεραιότητα».
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία