BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Σε ρόλο ΜΚΟ η διεπαγγελματική στα πυρηνόκαρπα

Αγρότης σημαίνει έμπνευση. Γάμος σημαίνει θάρρος!

48_139

247
0

Παράγινε το κακό την αγορά του συµπύρηνου µε τους παραγωγούς να είναι έρµαιο στις διαθέσεις διακινητών και µεταποίησης και φυσικά τις τιµές στα τάρταρα. Φέτος οι πύλες των κονσερβάδων ανοίγουν µόνο για κάποιους, αφήνοντας την πλειονότητα στο περίµενε και στα τελάρα την παραγωγή. Για σηµεία και τέρατα µιλά ο Καρασµάνης επικρίνοντας τη στάση της ∆ιεπαγγελµατικής, η οποία, όπως λέει, µέχρι την άνοιξη ήταν λαλίστατη και έδινε οδηγίες για σωστό κλάδεµα. Από ότι φαίνεται ο ρόλος της εξαντλείται εκεί, αφού κι ο πρόεδρος της δείχνει να έχει αποδεχθεί το ότι λειτουργεί ως ιδιότυπη ΜΚΟ, αφού εκκρεµεί το αίτηµα αναγνώρισης της µία 2ετία.

ΥΒΡΙΔΙΑ

  • Αλήθεια, τι απέγιναν τα tablets για τις γρήγορες εκτιµήσεις των γεωπόνων στον ΕΛΓΑ; Η αναλογιστική µελέτη; Οι ιδιώτες;…Το νέο πλαίσιο για την κλιµατική αλλαγή;
  • Όπως και να ‘χει, το µόνο που είναι βέβαιο είναι ότι οι ζηµιές στις καλλιέργειες από δω και στο εξής θα εκδηλώνονται µε µεγαλύτερη σφοδρότητα και ταχύτητα.
  • Να ‘χαµε να λέγαµε και τα αιτήµατα των παραγωγών για έγκαιρες και δίκαιες αποζηµιώσεις και για αλλαγή του «αναχρονιστικού» πλαισίου του ΕΛΓΑ, που θα εντάξει περισσότερους κινδύνους στα ασφαλιστικά αίτια του φορέα.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία