BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ποιος ακριβώς ρωτάει τι για το αμαρτωλό ΟΣΔΕ;

Ποιος σας είπες ότι δεν ψηφίζουν τα πρόβατα;

48_12

638
0

Αλήθεια για τα κακώς κείµενα στο ΟΣ∆Ε της προτέρας περιόδου οι 48 της Κουµουνδούρου τι ακριβώς δεν ξέρουν και ρωτούν για τον κοινοτικό έλεγχο και τις δηµοσιονοµικές διορθώσεις; Ο υπουργός της πλατείας στην απάντησή του επισυνάπτει και το έγγραφο της Κοµισιόν, λύνοντας όλες τι απορίες. Τώρα θα φανεί στο…χειροκρότηµα κατά πόσο η διαχείριση του 2022 και η µεταφορά των δεδοµένων του ΟΣ∆Ε στο δηµόσιο υπολογιστικό νέφος και στο gov.gr. δεν θα µπάσει νερά…Πάντως, στο δρόµο του καθηγητή Βάρρα, στις εισαγγελικές αρχές διαβίβασε ο νυν πρόεδρος της ∆οµοκού επτά υποθέσεις διαφαινόµενης απάτης µε τα κονδύλια του Αποθέµατος.

Υβρίδια

  • Το τέλος της ενεργοποίησης επιδοτήσεων από βοσκοτόπια που δεν συντηρούν ζώα και την αύξηση των δικαιωµάτων των πραγµατικών κτηνοτρόφων, βάζει και επίσηµα το τελικό κείµενο της ΚΑΠ.
  • «Το αυτονόητο αποτελεί είδηση, δηλαδή πως γίνεται να δίνονται βοσκοτόπια σε κάποιον χωρίς ζώα;», ένα από τα σχόλια στο Agronews.
  • «...και ο προηγούµενος κανονισµός τα ίδια έλεγε....δεν δίνουµε απόθεµα χωρίς ζωικό κεφάλαιο καί δίχως αγροτική παραγωγή... Ο ΟΠΕΚΕΠΕ κατά παράβαση των κανονισµών έδωσε δικαιώµατα δηλαδή χρήµατα σε δηλώσεις χωρίς παραγωγική δραστηριότητα...και µάλιστα πόσα πολύ µεγαλύτερα από τον µέσο όρο της περιφέρειας....να τους χαιρόµαστε», ένα άλλο.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία