BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Κύβος του Ρούμπικ τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Καρότσα στολισμένη μωρ' Στέλλα με τέσσερα άλογα ήρθαν για να σε πάρουν μωρ' Στέλλα μες στα χαραματα!

48_163

200
1

Ακόµα πιο κάτω τσουλάει… το τενεκεδάκι για την εκπόνηση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης που παρατείνονται ως τα τέλη του 2024. Χάθηκε κυριολεκτικά το µέτρηµα µε την υπόθεση αυτή, που εκτός από την εναλλαγή υπουργών, κυβερνήσεων κλπ, δεν έχει καταφέρει να ολοκληρωθεί. Πάντως, µε τη νέα τροπολογία του υπουργείου της πλατείας (σ.σ σε νοµοσχέδιο του Ανάπτυξης) διευρύνεται ο ορισµός των επιλέξιµων βοσκοτόπων προς ενίσχυση στα πλαίσια της νέας ΚΑΠ, ενώ για να τρέξουν οι διαδικασίες οι αποζηµιώσεις των αξιολογητών δύναται να ανέρχονται το µήνα ως 2.400 ευρώ συν τα µπόνους επίτευξης στόχων. Τουτέστιν, µπαµπάτσικες!

Υβρίδια

  • Αλήθεια, το θέµα της διαχείρισης του ζητήµατος αγοράς της κορινθιακής σταφίδας θα βρει ποτέ τη λύση του; Πάντως από ανέξοδους καλοθελητές άλλο τίποτα.
  • Κατά κάποιους (σ.σ τέσσερις βουλευτές της Ν∆), λύση στο πρόβληµα µπορεί να δοθεί µέσω ένταξης του προϊόντος στο πρόγραµµα ανθρωπιστικής βοήθειας της χώρας µας προς την Τουρκία και τη Συρία, οι οποίες δοκιµάζονται από τον φονικό σεισµό των 7,8 ρίχτερ, αλλά και την πληττόµενη από τον πόλεµο Ουκρανία.
  • Οι υποσχέσεις στο κοµµατικό ακροατήριο πολλές, για ένα προϊόν που αν µη τι άλλο αποτελεί υπετροφή και δυστυχώς έχει βαλτώσει σε εµπορικές παλινωδίες. και άστοχους χειρισµούς.

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

20-02-2023 11:32Κωνσταντίνος Γ.

Δόξα τω Αλλάχ οι Τούρκοι βγάζουν πολύ περισσότερες σταφίδες από τους Έλληνες και με κόστος που βγάζει οικονομικο νόημα για την καλλιέργεια, δεν έχουν ανάγκη οι σεισμοπληκτοι τις δικές μας σταφιδες. Αν οι Έλληνες παραγωγοί περιμενουν από τα προγράμματα ανθρωπιστικης βοηθειας του κράτους τότε είναι ακόμα περισσότερο για τα μπάζα από ότι νόμιζα.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία