BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Σε όλα λάθος το νομοσχέδιο της Νιρβάνα λένε οι γαλατάδες

Αλήθεια τελικά το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του ΕΛΓΟ-Δήμητρα ποιος το ήθελε;

Unknown__1_

220
0

Γιατί οι αντιδράσεις που έχει φέρει και η κριτική που δέχεται από παραγωγικούς και συντεχνιακούς φορείς είναι μνημειώδεις. Αν μη τι άλλο, η νομοθετική πρωτοβουλία, που κατά κάποιες πηγές είναι προϊόν προηγούμενου ένοικου της Βάθη, αν δεν πεταχτεί εξ ολοκλήρου, θα πρέπει να βελτιωθεί σε πάρα πολλά σημεία προκειμένου να γίνει αποδεκτή. Σκληρή η κριτική του ΣΕΒΓΑΠ, που μιλάει για «κατάπτυστο» νομοσχέδιο, υπογραμμίζοντας πως στο κομμάτι των ελέγχων της αγοράς, «ζει στον προηγούμενο αιώνα», απειλώντας με προσφυγές στη δικαιοσύνη.

YΒΡΙΔΙΑ

Λίγο αντιφατικά τα λέει η Κουμουνδούρου στην κριτική της για τα πολυθρύλητα Σχέδια Βελτίωσης, που είναι όπως σημειώνει σχεδιασμένα για…λίγους και πελατειακά. Πώς όμως αφού τους εξισορροπούν με όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους;

Κατά τα λοιπά, αναφέρει στην κριτική της, ότι δίνονται μόρια «για του δυνατούς οικονομικά, δηλαδή στους ψηφοφόρους της κυβέρνησης από τα ανώτερα οικονομικά στρώματα που έχουν τη δυνατότητα να διαθέτουν χρήματα άμεσα για υλοποίηση επένδυσης».

Αντίθετα, για άλλη μία φορά δεν ασχολούνται με τους πολύπαθους επιλαχόντες του προγράμματος νέων αγροτών, ενώ δημιουργούν αντιπαλότητες με τους κτηνοτρόφους αφού όπως λένε δίνεται προτεραιότητα σε αυτούς κτηνοτρόφους, οπότε αυτά που απομένουν για την καθαρή γεωργία είναι μηδαμινά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία