BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Άλλο αν ήταν για άνθη στο υπόλοιπο Αττικής

Καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη!

48_173

151
0

Σώθηκαν τα χρήµατα µε τα de minimis, αφήνοντας απέξω κεράσια, αµύγδαλα και σταφύλια διαφόρων περιοχών. Μόνο αν υπάρξει δηµοσκοπικός… εκτροχιασµός µπορεί να σκάσει κανένα πακέτο λίγο πριν την κάλπη. Κατά τα λοιπά, στη σύσκεψη της Αγιάς οι αγρότες αποφάσισαν να συνεχίζουν τις διαµαρτυρίες για τα κυβερνητικά είπα-ξείπα. Πάντως και η έκθεση του Ελεγκτικού επιβεβαιώνει ότι τα εθνικά µέτρα κατά την περίοδο της πανδηµίας έµπασαν νερά, καθώς δόθηκαν αλλού ντ’ αλλού σε τοµείς λόγου χάρη που δεν είχαν πρόβληµα, (σ.σ λουλουδάδικα και σία), αφήνοντας εκτός δικαιούχους που είχαν ανάγκη (βαµβάκι;).

  •  Για το θέµα του ΟΣ∆Ε, αλήθεια ο ιστορικός του µέλλοντος θα κάνει κάποια αναφορά; Αφού είναι σαν να λέµε το νέο… αγροτικό ζήτηµα. Ποιοι θα ξεσηκωθούν είναι το θέµα.
  •  Πάντως ο υπουργός της πλατείας λέει ότι η µεταρρύθµιση για να αποδώσει θέλει το χρόνο της, εξ ου και οι όποιες καθυστερήσεις. Βέβαια, σε µια κανονική χώρα, τα πράγµατα θα ήταν διαφορετικά.
  •  Βούτυρο στο ψωµί του Σταύρου και της Ολυµπίας, τα τζαρτζαρίσµατα για τις νέες δηλώσεις και τις παρενέργειες που προκύπτουν µε τις νέες προσκλήσεις για Νέους Αγρότες και λοιπούς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία