BACK TO
TOP
Beer & Brunch

Πως δοκιµαζω µπυρα σε ενα wine bar

Ο Άρης Σκλαβενίτης μας εξηγεί τα λεπτά σημεία που κάνουν τη διαφορά ακόμα κι εκτός έδρας, σε ένα wine bar.

Πως δοκιµαζω µπυρα σε ενα wine bar

0
0
1. Η φιάλη πριν το άνοιγμα θα πρέπει να ελέγχεται για τη σωστή θερμοκρασία και ακολούθως θα πρέπει να τοποθετείται πάντα σε σταθερό σημείο, με τέτοιον τρόπο που να αποφεύγονται οι αναταράξεις.

2. Το σερβίρισμα στο ποτήρι, όπως και στα αφρώδη κρασιά, πρέπει να πραγματοποιείται υπο γωνία 45 μοιρών δίχως βίαιες κινήσεις για την αποφυγή απώλειας αρωματικών συστατικών.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο περιοδικό Beer & Brunch που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία