BACK TO
TOP
Beer & Brunch

Στον κόσμο των «μετοίκων» της ζυθοποίησης

Κατσαρόλες, θερμόμετρα, κουτάλες και μεράκι. Έτσι γίνεται η μπύρα στο σπίτι και το αποτέλεσμα είναι συχνά αριστουργηματικό, με τους ερασιτέχνες ζυθοποιούς να έχουν πια και επί ελληνικού εδάφους τη δυνατότητα να βγάλουν το προϊόν της γνώσης τους στο εμπόριο μέσω της νεοφερμένης φιλοσοφίας του gypsy brewing.

Στον κόσμο των «μετοίκων» της ζυθοποίησης

3
1
 Οι νομάδες της ζυθοποίησης μαγεύουν λοιπόν τα καζάνια την ίδια ώρα που οι απανταχού θιασώτες της craft φιλοσοφίας ανησυχούν για τις εξαγορές των μικροζυθοποιίων από τους κολοσσούς, μια τακτική που κινδυνεύει να φέρει τις συνταγές της μπύρας στα χέρια των ψυχρών λογιστών.

Σε αυτό το ταξίδι του στον κόσμο το δεύτερο τεύχος του Β&Β κυνηγά το Βόρειο Σέλας πίνοντας μπύρες στις μπάρες του Ρέικιαβικ, ενώ εντοπίζει ό,τι.... κινείται τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τη διεθνή σκηνή, όπου η τεχνολογική αλλά και ποιοτική εξέλιξη της ζυθοποιίας δείχνει ανεξάντλητη φθάνοντας μέχρι την άγρια φύση της Παταγονίας.. Εκεί όπου η Heineken ανακάλυψε πρωτόγονες ζύμες για τις νέες μπύρες της. Παράλληλα οι ειδικοί συνεργάτες του B&B βρίσκουν διαμάντια με μπόλικο αλκοόλ στα βαρέλια της ελληνικής και διεθνούς ζυθοποίας σε ένα μοναδικό tasting ενώ επιλέγουν τις καλύτερες μαύρες του κόσμου, όπως και τις πιο γευστικές συνταγές για ένα απολαυστικό brunch, φυσικά με ένα ποτήρι μπύρα... Εις υγείαν!
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

16-10-2017 21:59Χρήστος χατζακης

Γεια σας θα θελα να μάθω αν μπορώ να γίνω συνδρομητής του περιοδικού.μενω Μυτιλήνη σε χωριό.δουλευα για χρόνια σε μικροζυθοποιια τώρα είμαι home brewer.τηλ επικοινωνίας 6977050432

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία