Το όνειρο των αδελφών Αντωνακόπουλων, του Γιώργου και του Κώστα, πήρε σάρκα και οστά το 2014 στα Βραχναίικα της Πάτρας. Την Πατραϊκή Ζυθοποιία, την πρώτη µικροζυθοποιία της περιοχής, παρουσιάζει στο Beer&Brunch ο Κώστας Αντωνακόπουλος, που µαζεύει µε τα χέρια του άγριο λυκίσκο από τις όχθες του Βουραϊκού, υποστηρίζει ότι το «dry hopping» εφαρµόστηκε για πρώτη φορά από τους αρχαίους 'Ελληνες στη ρετσίνα και χάρηκε όταν του είπαν ότι οι πωλήσεις του στη Μύκονο θα πιεστούν, γιατί οι επαγγελµατίες του νησιού θα προτιµήσουν την τοπική µπύρα.
Το 2014 η Πατραϊκή Ζυθοποιία ξεκίνησε το ταξίδι της µε τη ∆ιώνη Pils. Καθώς όµως η γκάµα των προϊόντων της εταιρείας εµπλουτιζόταν µε πιο ιδιαίτερες προτάσεις, όπως η εξαιρετικά αρωµατική και βοτανική IPA, η στιβαρή Stout και η δροσιστική Weiss, δηµιουργήθηκε η ανάγκη ενός νέου brand. «Είπαµε και τώρα; Ora».
Αναλυτικό ρεπορτάζ στο περιοδικό Beer & Brunch που κυκλοφόρησε στις 21 Ιουλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda