Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Beer & Brunch

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανοίγει τις πόρτες του ζυθοποιείου της για το κοινό

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, στο πλαίσιο συμμετοχής της στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, ανοίγει για 2η συνεχή χρονιά τις πόρτες του ζυθοποιείου της στην Ριτσώνα, Ευβοίας, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, 11.00-18.00, καλώντας την τοπική κοινότητα και το κοινό σε μια ξεχωριστή γιορτή της μπύρας.

olympiaki_zytho

31
0

Το ζυθοποιείο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας θα είναι ανοιχτό, με ελεύθερη είσοδο για όλους, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μυηθούν στον κόσμο του ζύθου, να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους μπύρες με συνοδευτικά εδέσματα και να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες:

  • Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της μπύρας (ομάδες των 20 ατόμων
    Ώρες ξεναγήσεων: 11.30/ 12.30/ 13.30/ 15.30/ 16.30/ 17.30
  • Σεμινάριο γευσιγνωσίας & τρόπου σερβιρίσματος της μπύρας (ομάδες των 12 ατόμων
    Ώρες σεμιναρίων: 12.00/ 13.00/ 14.00/ 15.00/ 16.00/ 17.00
  • Σεμινάριο γευστικής δοκιμής μπύρας με κατάλληλα εδέσματα - food pairing (ομάδες των 8 ατόμων
    Ώρες σεμιναρίων: 11.30/ 13.30/ 15.30/ 17.30
  • Μαγειρική με μπύρα από την Ελένη Ψυχούλη (ανοιχτή δραστηριότητα για όλο το κοινό
    13.00 - 15.00

 

Για συμμετοχή στις δραστηριότητες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κοινό θα μπορεί να καλεί στο 210 7249000 (εσωτ. 213), την κα Δήμα 11.00 – 16.00, έως και 20/06.

 


Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης: HOME RADIO 89.1

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία