BACK TO
TOP
Branding

Η Medilco Hellas κοντά στο Χριστοδούλειο Ιδρυμα αυτά τα Χριστούγεννα

Φέτος η Medilco Hellas υποστηρίζει το έργο του Χριστοδούλειου Ιδρύματος, με μια Χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία της διεύθυνσης, χαρίζοντας δώρα και παιχνίδια στα κορίτσια του Ιδρύματος εν όψει των εορτών.

Medilco-Hellas

28
0

Το Χριστοδούλειο είναι ένα κοινωφελές, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα και υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Αναλαμβάνει τη φροντίδα μικρών κοριτσιών τα οποία για διάφορους λόγους έχουν βρεθεί σε δυσμενή θέση. Φιλοξενεί στο χώρο κορίτσια ηλικίας τεσσάρων έως εικοσιτριών ετών έως ότου να νιώσουν έτοιμες να βγουν στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη της.



Η Medilco Hellas εκτός από τα δώρα που μοίρασε στα κορίτσια του ιδρύματος ενίσχυσε και οικονομικά το Ίδρυμα με την αγορά ημερολογίων και την δωρεά χρηματικού ποσού, στέλνοντας το μήνυμα της υποστήριξης ενός οργανισμού που έχει ως αποστολή να βοηθάει τις μικρές ηρωίδες του αύριο σε δύσκολες εποχές.



Με αυτή την ενέργεια, η οικογένεια της Medilco Hellas θέλησε να χαρίσει στιγμές αγάπης, χαράς και αισιοδοξίας στα κορίτσια του Χριστοδούλειου Ιδρύματος, συμβάλλοντας στη δημιουργία εορταστικού κλίματος.

Τα Χριστούγεννα, είναι κατεξοχήν η γιορτή της αγάπης και είναι ευκαιρία να ξαναδούμε την πορεία της ζωής μας. Να ιεραρχήσουμε εκ νέου τις αληθινές αξίες και τις σταθερές αναφορές. Να βρεθούμε κοντά στους αγαπημένους μας, να σκεφτούμε τους συνανθρώπους μας και να προσφέρουμε από τη καρδιά μας.

Είναι ημέρες γιορτινές, ημέρες αγάπης και είναι ευκαιρία να δείξουμε όλοι μας ως άνθρωποι την φιλανθρωπία μας και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας.

Η Medilco Hellas θα συνεχίσει να υλοποιεί προγράμματα Κοινωνικής Υπευθυνότητας σε κοινωφελείς οργανισμούς που στηρίζουνε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία